Stuiterballen

2 producten

Filter

2 producten

Filter

De leukste stuiterballen

Stuiterballen. Super leuke balletjes gemaakt van rubber die iedere kant op stuiteren. Hoe harder je gooit, hoe hoger de stuiterbal stuitert. Je kunt alleen stuiteren of met vriendjes en vriendinnetjes. Dat maakt het nog leuker! Stuiterballen zijn onvoorspelbaar, want de vraag blijft altijd waar het kleine balletje nu weer naar toe vliegt. Daarom kun je je er uren mee vermaken! Pas goed op, want doordat de stuiterbal niet groot is, raakt het balletje snel zoek. Daarom hebben we bij Top 1 Toys de leukste stuiterballen voor jou uitgezocht.

Stuiterbal met een bandje

Top 1 Toys heeft ook stuiterballen met een bandje in het assortiment. Doe het bandje aan je pols, gooi het balletje in de lucht en vang het weer op. Nu kun je de stuiterbal ook makkelijk in je eentje gebruiken, zonder dat die kwijtraakt. Ook train je daarmee je hand-oog coördinatie. Leuk en handig dus! De stuiterbal met bandje is in vier verschillende ontwerpen verkrijgbaar. Zo krijg je de stuiterbal in de vorm van een voetbal, tennisbal, honkbal of basketbal. Welk ontwerp stuiterbal je krijgt, blijft een verrassing!

Bestel je stuiterbal nu

Heb jij een keuze kunnen maken uit onze stuiterballen? Plaats dan snel je bestelling in je winkelmandje en reken af. Want als jij op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zorgen wij ervoor dat de stuiterbal de volgende dag al bij jou wordt bezorgd. Is de bestelwaarde hoger dan €19,99? Dan betaal je geen verzendkosten!

Vragen over stuiterballen?

Heb jij vragen over onze stuiterballen of over ons andere buitenspeelgoed? Stel deze gerust aan onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar! En wil jij graag op de hoogte blijven van al onze nieuwe producten? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en volg ons op de social media kanalen!