Vliegers

3 producten

Filter

3 producten

Filter

Staat er een harde wind? Dan is het een perfecte dag om te gaan vliegeren! Vliegeren is een heerlijke bezigheid als buiten de zon schijnt en er een beetje wind is. Daarnaast ben je direct aan het spelen in de buitenlucht, dus wat wil je nog meer? Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten vliegers. Voor de beginners is er de standaardvlieger, bedrukt met een leuke print terwijl de geoefende vliegeraar zich kan uitleven met een grote matrasvlieger. Is het touw geknapt, dan kun je bij Top 1 Toys ook terecht voor haspels

Ongestoord vliegeren met onze vliegers

Tijdens het vliegeren wil jij natuurlijk optimaal genieten. Dit kan met de vlieger haspels uit ons assortiment. Met deze haspels heb je geen last van je handen en kun je een heerlijke tijd vliegeren. Hoe hoog wil jij je vlieger laten vliegeren? Wij hebben een haspel met 30 meter draad of een haspel met 60 meter draad. Deze haspels zitten verpakt in een handig opbergtasje, dus wanneer jij klaar bent met vliegeren kun jij het netjes opbergen.

Vliegers van Top 1 Toys

Wil jij een vlieger kopen? Plaats nu een bestelling bij Top 1 Toys en je kunt ongestoord vliegeren wanneer de wind komt opzetten. Wacht niet te lang en ren naar buiten met jouw vlieger en je kunt je weer uren vermaken. Als je de bestelling plaatst voor 16:00 uur dan ontvang je dit al de volgende werkdag in huis. Staat er een aardig windje? Dan kun je dus direct gaan vliegeren!

Meer weten? Raadpleeg onze specialisten

Wil je meer weten? Dan raden wij je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice, want wij kunnen je veel meer vertellen. Bel bij vragen dus even op of stuur een mailtje en wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk, zodat jij direct daarna een vlieger en haspel kunt kopen. Voor de laatste nieuwtjes en producten verwijzen wij je graag naar onze nieuwsbrief en online folder, dus schrijf je nu online in!