Vang en werpspel

28 producten

Filter

28 producten

Filter

Zoek je naar een leuk spel voor op de camping, dat maar weinig ruimte in beslag neemt van de kofferbak? Bestel dan een vang en werpspel in de webshop van Top1Toys. Een vang- en werpspel is een spel waarbij twee of meer spelers de beurt krijgen om een speeltuig, zoals een bal, naar elkaar te werpen en te vangen. Het doel is om het object zo vaak mogelijk heen en weer te gooien zonder dat het object uit de handen glipt. Daardoor kun je eindeloze variaties maken qua spelvormen! Vervelen doet het vang en werpspel daardoor niet zo snel.

Top1Toys heeft meerdere producten ondergebracht in de categorie ‘vang en werpspel’. Daar vertellen je meer over op deze pagina! Lees gauw verder.

Vang en werpspellen van Alert

Een merk dat vaak in één adem genoemd wordt met vang en werpspellen, is Alert. Deze fabrikant produceert vang en werpspellen aan de lopende band, wat geresulteerd heeft in een tof assortiment. In onderstaande opsomming maak je kennis met een deel van deze producten:

  • Alert Outdoor Blikgooien (10 Stuks): blikgooien is een oud-Hollands spel dat nog veel op de kermis gespeeld wordt. Oefen samen met je kind voor de jaarlijkse braderie, zodat de prijzen straks in de wacht worden gesleept!
  • Beachball Set Hout Deluxe Alert: strandvakanties zijn uitgevonden om tot rust te komen, maar een potje beachball kan geen kwaad. Houd wat ruimte tussen jou en je medespeler en probeer zo vaak mogelijk over te spelen, zonder dat het zand geraakt wordt.
  • Alert Outdoor Vang En Werpspel Klittenband: bij dit vang en werpspel is precisie nog meer geboden dan bij het voorgaande spel. De bal dient namelijk te plakken op het oppervlak om een extra punt bij te tellen. Leuk voor jong en oud!

Jeu de boules: het leukste werpspel!

Ben je een ‘kei’ in gooien, maar excelleer je minder in het vanggedeelte? Dan is jeu de boules (spel met ballen) het ultieme werpspel voor jou en je gezin. Jeu de boules is eenvoudig te leren en leuk voor iedereen, waardoor bijvoorbeeld ook opa’s en oma’s mee kunnen doen. Daarnaast speel je dit werpspel altijd buitenshuis. Een frisse neus haal je zo tijdens het spelen! Extra leuk is het competitieve element in het spel, waardoor er altijd een winnaar wordt uitgeroepen!

Vang en werpspel kopen?

Ben je tijdens je zoektocht naar een vang en werpspel uitgekomen bij Top1Toys? Kom je vang en werpspel dan kopen bij Top1Toys. Alle bestellingen die bij Top1Toys voor 16:00 binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die op zaterdag en zondag gedaan worden, verlaten maandag ons magazijn. Vragen over vang en werpspellen kunnen gesteld worden aan onze klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag (08:30 tot 17:00) bereikbaar via 085-7921897 en klantenservice@top1toys.nl.