Jojo's

3 producten

Filter

3 producten

Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

Jojo’s bestaan al jaren, maar het is nog steeds heel populair speelgoed! Wist je dat je met een jojo heel veel trucjes kan doen? Een jojo bestaat uit twee schijven die aan elkaar gebonden zitten met een touw om een asje. Gooi de jojo naar beneden en houd hem nog aan het bovenste stukje van het touw vast. De jojo rolt nu uit maar met één snelle beweging trek je hem ook snel weer op. Oefening baart kunst zeggen ze altijd toch? Oefen net zo lang tot jij alle trucjes ook onder de knie hebt. Alle jojo’s van Top 1 Toys vind je hier!

Jojo speelgoed bestellen

Wil je naast de jojo nog iets anders cadeau geven? Maak dan eens gebruik van onze cadeauvinder. Vul een leeftijd en doelgroep in en wij zoeken een perfect cadeau. Vervolgens kun je het jojo speelgoed en de overige cadeaus online bestellen en wij zorgen ervoor dat het jouw kant op komt. Wat voor trucjes ga jij allemaal doen met de jojo? Bestel de jojo op een werkdag voor 16:00 uur zodat je het jojo speelgoed al de volgende werkdag in huis hebt en direct kunt beginnen met oefenen.

Vragen over jojo’s?

Wil je meer weten over een jojo of over de rest van ons assortiment? Neem dan even contact met ons op en wij helpen je graag verder. Wist je dat Top 1 Toys bijna 100 vestigingen in Nederland heeft? Er is dus altijd wel een Top 1 Toys bij jou in de buurt waar je ook even naar binnen kan stappen. Altijd up-to-date zijn over de laatste nieuwtjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je weet alles als eerste! Daarnaast vind je de nieuwste folders altijd op onze website!