Stoepkrijt

Filter
Van laag naar hoog sorteren
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Met stoepkrijt maak je de mooiste tekeningen en omdat je niet gebonden bent aan een papiertje, kun je ze zo groot maken als je zelf wilt. Kun je nog niet zo goed tekenen? Bij Top 1 Toys hebben we ook verschillende sjablonen en patronen speciaal voor stoepkrijttekeningen. Die leg je op de stoep om ze daarna in te kunnen kleuren. Hoe leuk is het om daarna jouw kunstwerk te kunnen bewonderen?.

Stoepkrijt in diverse kleuren

In ons assortiment bieden wij je diverse soorten stoepkrijt aan waar jij de mooiste tekeningen in de straat of op het schoolplein mee kan maken. Houd je niet zo van tekeningen maken? Maak dan bijvoorbeeld een hinkelpad om hier vervolgens met al jouw vriendjes en vriendinnetjes in te hinkelen. Het stoepkrijt is dus erg veelzijdig. Zoek je eigenlijk bordkrijtjes? Voor bordkrijtjes verwijzen we je graag naar onze categorie Schoolborden, zodat jij ook op een schoolbord kan schrijven of mooie tekeningen kan maken.

Bestel stoepkrijt online bij Top 1 Toys

Heb jij al in gedachten wat jij met het stoepkrijt gaat maken? Je hebt naast stoepkrijt in een doos of stoepkrijt XL ook stoepkrijt verf of stoepkrijt spray. Natuurlijk is de normale stoepkrijt het leukste, want daarmee kun je je helemaal uitleven. Bestel stoepkrijt nu op een werkdag online voor 16:00 uur en ontvang het al de volgende werkdag in huis. Wil je geen verzendkosten betalen? Deze vervallen bij een minimaal orderbedrag van €20,- dus kijk gerust nog eens verder in ons assortiment. Na het bestellen kun je eventueel nog retourneren binnen 30 dagen, dus denk er thuis nog eens rustig over na!

Vragen over ons assortiment?

Meer weten over ons speelgoed en met name het stoepkrijt? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice, want zij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je niets meer missen van Top 1 Toys? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en je bent altijd als eerste op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes.

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder