Schiet accessoires

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Raakt je kind maar niet uitgesproken over cowboys en indianen? Draag bij aan zijn of haar verbeelding door een kinder pistool bij Top1Toys te bestellen. De naam verklapt het al enigszins, maar een kinder pistool is een kindvriendelijk schiettuig die alleen klappert. Het kinder pistool bevat geen kogelhuls of reservoir met rubberen balletjes, maar verschiet puur het kruid dat zich in de rolletjes bevindt.

Geef je een kinder pistool aan je zoon of dochter, dan kan hij het wilde westen naspelen met zijn vriendjes of vriendinnetjes zonder schade toe te brengen aan anderen. Leuk voor op een kinderfeestje of op een simpele middag na school. Meer weten over het kinder pistool? Top1Toys vertelt je er alles over op deze pagina!

Hoe werkt een klappertjespistool?

Het klappertjespistool is een synoniem voor het kinder pistool en is erg gemakkelijk in gebruik. Dit pistool heeft een opening in het midden van het schiettuig. Deze opening is bedoeld voor de rolletjes, die verantwoordelijk zijn voor de hoorbare knallen. Plaats het rolletje er op zo’n manier in, dat de hele ‘band’ zich na ieder schot verplaatst naar het volgende ‘puntje’ op de rol. Het voordeel hiervan is dat je niet na ieder schot een handeling hoeft te verrichten om door te gaan met het spel dat je aan het spelen bent. Per ‘puntje’ op de rol kun je eenmaal schieten.

Bij Top1Toys verkopen we de Amorces 100-Schots Voor Klappertjespistool. Elk rolletje zorgt voor 100 schoten. Daar kunnen de kinderen wel even mee vooruit! Top1Toys adviseert om het kinder pistool vanaf 6 jaar te gebruiken, omdat kleuters beter weten wat ze doen dan peuters en dreumesen.

Varianten van het kinder pistool

Top1Toys biedt diverse varianten van het kinder pistool aan, aangezien ieder kind het ‘gevecht’ op zijn of haar eigen manier wilt spelen. Heeft je kind het bijvoorbeeld over soldaten en militairen? Dan komt het geweer waarschijnlijk het meest overeen met de fantasieën van je kind. Dit kinder pistool beschikt over een schouderband, zodat het geweer makkelijk mee te dragen is.

Top1Toys biedt ook kleinere exemplaren van het kinder pistool aan. Voordat je overgaat tot aankoop, is het slim om te bekijken hoeveel schoten het desbetreffende pistool achter elkaar kan lossen. Sommige pistolen kunnen 8 schoten achtereen lossen, andere varianten 12. Dit zijn de varianten die er wat spectaculairder uitzien. Maar als je er echt op los wilt knallen, is de variant met een capaciteit van 100 geschikter.

Speelgoedpistool kopen?

Wil jij een speelgoedpistool kopen voor de verjaardag van je kind, een neefje of een buurjongen? Voltooi je bestelling dan in de webshop van Top1Toys. Indien je het kinder pistool liever direct in je bezit wilt hebben, raden we je aan om de voorraad van je lokale Top1Toys te bekijken. Dit doe je door op het product van je voorkeur te klikken, waarna de beschikbaarheid per winkel vertoond wordt.