Speelballen

22 producten

Filter

22 producten

Filter

Kinderen willen het belang van bewegen niet altijd inzien, maar een potje voetballen, volleyballen of skippyballen heeft geen kind ooit kwaad gedaan. Top1Toys heeft verschillende ballen opgenomen in het assortiment, zodat je uren lol kan trappen. Ballen komen tot hun recht in de woonkamer, in de tuin, op het strand of op pleintjes en dat maakt de ballen multifunctioneel.

Bij Top1Toys vind je een uitgebreide collectie aan ballen van bekende kinderseries zoals Gabby’s Hollhouse en Ball Evengers. Tevens verkopen we blanco ballen, die niet specifiek zijn toe te schrijven. Is jouw kind het liefst in de weer met ballen? Zoek dan een kleurrijk exemplaar uit in onze webshop!

Jongleerballen

Acrobaten blinken uit in het uitvoeren van kunstjes zoals koprollen en salto’s, maar ze zijn vaak ook goed in jongleren. Om de basis van het jongleren onder de knie te krijgen, doe je een beroep op jongleerballen. Jongleerballen voelen aan als een soort zakjes en ze hebben vaak meerdere kleuren, waardoor je gemakkelijk geconcentreerd kan blijven tijdens het bewaken van de balans.

Jongleerballen worden altijd per drie verkocht, omdat dit het basisaantal is waarmee je begint met jongleren. Na voldoende geoefend te hebben, breid je het aantal ballen uit met een nieuw setje.

Ballen voor in het water

Top1Toys heeft ook een plekje ingeruimd voor ballen die tot hun recht komen in het water. Wat dacht je bijvoorbeeld van de phlat balls? Phlat balls zijn afwisselend vlak en bol, afhankelijk van het feit of hij zich door de lucht manouevreert. Door de harde structuur van de bal vult hij zich niet met water, maar is hij wel bestand tegen waterdruppels.

De mega ball staat ook garant voor de nodige waterpret. Deze reusachtige ballen zijn vulbaar met lucht of water. Bij het uiteenspatten van de bal, voel je je weer een stuk frisser in de zweterige zomer!

Zachte ballen

Zachte ballen hebben we eveneens toegevoegd aan het assortiment van Top1Toys. Deze ballen worden vooral gebruikt om mee te voetballen of handballen en zijn ideaal voor kinderen, omdat ze geen pijn doen als ze op het hoofd komen.

Normale ballen zijn zo hard van stuk, dat kinderen ze maar moeilijk kunnen wegtrappen. Zachte ballen zijn daardoor een stuk geschikter.

Ballen kopen?

Wil jij één van onze ballen kopen voor je kind(eren) om buiten te spelen? Top1Toys heeft maar liefst 25 exemplaren opgenomen in het assortiment, waardoor je uit tal van producten kan kiezen. De beschikbaarheid per vestiging is te zien op elke productpagina, mocht je de bal liever ophalen in jouw dichtstbijzijnde winkel.