Zwemmen en waterspeelgoed

Producten 1-36 van 299

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 299

Pagina
Filter

Waterpret is misschien wel het leukste plezier dat je kind kan beleven in zijn of haar jonge jaren. Of je kinderen nu bommetjes maken in het buitenbad of een wedstrijdje doen wie het langste de adem in kan houden: waterpret is er in allerlei verschillende vormen. Bij Top1Toys verkopen we daarom ook allerlei verschillende soorten speelgoed, die het plezier in het water doen toenemen.

Laat je kinderen van de glijbaan roetsjen, voer een gevecht met waterpistolen of dobber lekker op het wateroppervlak met een band. Ben je benieuwd naar soortgelijke producten die we aanbieden? Top1Toys vertelt je er alles over!

Waterpret buitenspeelgoed: perfect voor het strand!

Gaat jullie gezin graag naar de kust in de zomer? Neem dan het waterpret buitenspeelgoed mee van Top1Toys. Deze sets kunnen wel tegen een stootje, waardoor je ze gerust mee kan nemen naar het strand. Hieronder geven we een opsomming van speelgoed dat hand in hand gaat met zand:

  • Emmerset: de emmerset bevat niet alleen emmers. De grote emmer is ook gevuld met wat ‘gereedschap’, zoals een hark, schep een vormpje en een molen. Dat zandkasteel gaat er hoe dan ook komen!
  • Zand/watermolen: met behulp van deze molen kan je kind het ‘cement’ maken voor zijn of haar zandkasteel, door water en zand met elkaar te vermengen. Zo staat het natuurlijke paleisje straks als een huis!
  • Zandtafel: is jouw kind lekker actief? Met de zandtafel maakt hij de ‘bestanddelen’ voor zijn of haar zandsculpturen staand klaar. Dit speelgoed komt samen met toebehoren zoals zeefjes en gieters. Daarmee haal je een complete set in huis!

Zwembad: de ultieme plek voor waterpret speelgoed!

Het pierenbadje, openbare zwembad of een opblaasbaar bad. In welk bad je ook springt om je waterpret speelgoed te gebruiken: iedere optie is goed! Door ons reusachtige aanbod, kan Top1Toys zich goed voorstellen dat de mogelijkheden wat overweldigend zijn voor je. Daarom lichten we hieronder wat opties uit, waarmee je gezin veel waterpret zal beleven.

  • Duikbril: met behulp van de duikbril werkt je kind aan zijn of haar skills onder water. Zo weet je kind zeker dat hij of zij goed beslagen ten ijs komt bij het afzwemmen! Ook leuk om mee te nemen op vakantie.
  • Waterpistool: vindt het waterpistoolgevecht plaats in het zwembad? Dan heb je een onbeperkte refill, waardoor je heerlijk door kan ‘knallen’. Jouw dreumes kan het nu opnemen tegen zijn of haar vriendjes of misschien zelfs tegen jou!
  • Paw Patrol boot: de opblaasbare Paw Patrol boot is 1 meter lang. Daarmee is het bootje geschikt voor kinderen t/m 4 jaar die lekker willen dobberen op het wateroppervlak. Waterpret gegarandeerd!

Waterpret buiten: beleef het met Top1Toys

Zie jij ernaar uit in buiten waterpret te beleven met je kinderen? Zoek dan het leukste speelgoed voor je gezin uit en plaats je bestelling in de webshop van Top1Toys. Top1Toys levert alle orders gratis die een bestelwaarde hebben van €19,99 of meer. Daarmee willen we al onze klanten van dienst zijn! Bovendien kun je jouw product morgen al in huis verwachten, als je bestelling voor 16:00 vandaag binnen is.