Schommels

7 producten

Filter

7 producten

Filter

Wil je jouw tuin omtoveren tot een ware speeltuin Dan is een schommel natuurlijk onmisbaar! Het is verbazingwekkend hoeveel plezier een simpel stuk speelgoed als een schommel oplevert! Top1Toys heeft diverse varianten toegevoegd aan het (online) assortiment, zodat er altijd een goede schommel voor jou tussen zit.

De schommel leert kinderen controle te krijgen over hun lichaam. Bijvoorbeeld bij de afsprong, maar ook bij het aantrekken van de touwen om de vaart terug te krijgen in de ‘schwung’. Daarnaast verandert het aangezicht constant, waardoor het evenwichtsorgaan verbeterd wordt. Bekijk al onze varianten van de schommel en maak je keuze!

Waarom een houten schommel kopen?

De houten schommel is één van de schommels die aanbieden bij Top1Toys. Een houten schommel past vaak goed in het totaalplaatje van de tuin, doordat hij er mooi uitziet naast een houten schutting. Daarmee creëer je een warme en gezellige sfeer in de tuin, terwijl je kinderen de tijd van hun leven hebben!

De houten schommel is veilig in gebruik, doordat hout een robuust materiaal is dat wel tegen een stootje kan. Ideaal voor op de druk bezochte kinderverjaardagen!

De schommel stoel: pret van jongs af aan!

Zijn je eigen kinderen nog te jong om op een normale schommel te blijven zitten? Dan is de schommel stoel het helemaal. Zo’n schommel stoel beschikt over een extra balk waar je de benen van het kind doorheen doet, zodat hij er niet tussendoor kan glippen. Zodra de kinderen wat ouder zijn kan het T-vormige deel verwijderd worden en hetzelfde geldt voor de rugsteun. Daardoor haal je het maximale uit de schommel stoel en dat jarenlang!

Een schommel mag natuurlijk niet ontbreken in jouw achtertuin zodat je hier altijd op kan schommelen. Maar ook babyschommels voor binnen vind je genoeg in onze collectie.

Wat leer je met schommelen?

Behalve motorische vaardigheden, doen kinderen ook psychologische vaardigheden op met schommelen. Hersenen worden constant geprikkeld met schommelen, omdat ze iedere (milli)seconde moeten schakelen. Daarnaast wordt het ruimtelijk inzicht erdoor bevorderd, passen kinderen die schommelen zich makkelijker aan aan situaties en leren ze controle te houden over spieren. Daarnaast worden zenuwen ermee verminderd en is bewezen dat de bloedsomloop verbeterd wordt, waardoor hun aandachtscurve beter wordt.

Diverse schommels bij Top1Toys

Bij Top1Toys hebben we schommels voor alle leeftijden. Voor de jongsten zijn er babyschommels of meegroeischommels met een zitje dat steun biedt aan de rug en voorkomt dat je van de schommel afglijdt. Schommelschotels zijn grote schommels waar je heerlijk in je eentje of met zijn tweeën mee kunt schommelen.

Schommel kopen bij Top1Toys

Heb je een schommel gekozen die jij in je tuin wilt? Plaats dan snel je bestelling en ontvang de schommel de volgende dag al in huis! Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, zorgen we er namelijk voor dat jouw aankoop dezelfde dag nog wordt verzonden. Op die manier kun je snel de schommel ophangen en plezier maken in de tuin. Is jouw orderwaarde €24,99,- of meer? Dan profiteer je van gratis verzending. Kijk dus gauw rond in ons assortiment of je nog meer speelgoed voor in de tuin wilt bestellen!

Wil je meer informatie over een bepaald product uit ons assortiment of twijfel je over de juiste keuze voor jou? Neem dan vooral op met onze klantenservice. Op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur staan onze experts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.