Schommels

Filter
Van laag naar hoog sorteren
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Schommelen, wie houdt er niet van? Zowel jong als oud zit graag op de schommel, dus bij Top 1 Toys hebben wij schommels voor alle leeftijden. Voor de jongsten zijn er babyschommels of meegroeischommels met een zitje dat steun biedt aan de rug en voorkomt dat je kleintje van de schommel afglijdt. Schommelschotels zijn grote schommels waar je heerlijk in je eentje of met zijn tweeën mee kunt schommelen. Benieuwd naar onze schommels? Je vindt ze hier!

Diverse schommels uit ons assortiment

Ons assortiment biedt een ruime keuze aan schommels, zodat iedereen hiervan kan genieten. Wil je liever een houten schommel of plastic schommel waarbij je rechtop moet zitten of ga je liever liggend op een schommelschotel? Bij Top 1 Toys kan het allemaal! Een kinderschommel mag natuurlijk niet ontbreken in jouw achtertuin zodat je hier altijd op kan schommelen. Liever een babyschommel voor binnen zodat jij even rustig je ding kan doen en jouw kindje kan schommelen? Ook dat bieden wij je aan!

Bestel jouw babyschommel bij Top 1 Toys

Wil jij zo snel mogelijk een schommel aanschaffen? Bestel dan voor 16:00 uur op een werkdag een schommel via onze website en je ontvangt het al de volgende werkdag in huis. Iedereen die wil kan dus al snel schommelen in de tuin. Bij een minimaal orderbedrag van €20,- vervallen de verzendkosten, dus bekijk gerust nog eens de rest van ons assortiment zodat je kan profiteren van gratis verzending.

Vragen over ons assortiment met schommels?

Vragen over onze schommels of de rest van ons assortiment? Onze klantenservice staat gewoon voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel ons gerust even op tijdens kantooruren of stuur even een mail en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. De schommels bestel je gemakkelijk en veilig bij Top 1 Toys!

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder