Ministeck

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Met Ministeck maak je kleine kunstwerkjes door verschillende kleuren pinnetjes in een patroon op een grondplaat te zetten. Het lijkt wel een beetje op mozaïeken. Wil je een nieuw patroon of ontwerp proberen, dan haal je de pinnetjes eenvoudig uit de grondplaat en begin je weer opnieuw. Je kunt jezelf hier urenlang mee vermaken dus. Ministeck is geschikt voor kinderen, want het bestaat uit grote pinnetjes, dus kijk eens rustig rond tussen ons assortiment met mozaiek voor kinderen.

Mozaiek voor kinderen

Zoals gezegd lijkt Ministeck wel een beetje op mozaiek voor kinderen. Wij hebben verschillende mozaiek koffers met alles erin wat je nodig hebt om de mooiste figuurtjes te maken. Heb je al veel kleurtjes thuis? Dan kun je nu ook kiezen voor de aanvulling sets. Hierdoor maak jij nog net even wat meer kunstwerkjes dan je al had. Ook de mozaiek jumbo mag bij jou niet ontbreken.

Mozaiek online bestellen

De mozaiek voor kinderen kun jij gemakkelijk bestellen bij Top 1 Toys. Het enige wat je hoeft te doen is de Ministeck in je winkelmandje te plaatsen en dit voor 16:00 uur te plaatsen. Wij gaan met jouw order aan de slag zodra wij dit binnen hebben gekregen. Doorgaans ontvang je jouw bestelling de (werk)dag erna al thuis, zodat jij meteen aan de slag kunt met het maken van mooie kunstwerkjes met de Ministeck. Wist je dat de verzendkosten vervallen wanneer je het minimale orderbedrag van €20,- hebt bereikt? Kijk dus gerust nog eens verder binnen ons assortiment alle leuke knutselspullen.

Vragen over Ministeck

Heb je vragen over de mozaiek voor kinderen? Raadpleeg dan nu onze klantenservice. Zij beantwoorden graag al jouw vragen en voorzien je van een passend advies over onze mozaiek sets. Voor de laatste trends en nieuwtjes verwijzen wij je graag naar onze nieuwsbrief. Schrijf je in en we brengen jou altijd als eerste op de hoogte. Bestel je Ministeck nu bij Top 1 Toys.