Ministeck

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Als het bewaren van geduld, priegelen en creatief bezig zijn jou op het lijf geschreven is, dan is Ministeck hetgeen wat je nodig hebt. Met Ministeck maak je kunstwerken die groot of klein van aard zijn. Deze artistieke creaties ontstaan doordat je verschillende kleuren pinnetjes op zo’n manier legt, dat er een patroon zichtbaar wordt op de grondplaat. Het mozaïeken van vroeger, is het Ministeck van nu. Ministeck kan op ontelbaar veel verschillende manieren gelegd worden, waardoor je niet zo snel uitgekeken raakt op dit speelgoed. Je haalt het plezier er dus dubbel en dwars uit!

En hoewel Ministeck ook geschikt voor kinderen is door de grote pinnetjes, zijn er ook genoeg volwassenen die hun hart verloren hebben aan Ministeck. Kijk rustig rond tussen ons assortiment!

Ministeck voorbeelden

Een op zichzelf staand pinnetje is nietszeggend. Een combinatie meerdere pinnetjes van Ministeck, zegt meer dan duizend woorden. Alles wat jij wil maken, is te creëren met Ministeck. Creativiteit laat zich echter niet opwekken en daarom geven we je Ministeck voorbeelden waarmee je uit de voeten kan.

Charizard, Pikachu of Bulbasaur zijn Ministeck voorbeelden die lastig, maar leuk zijn om na te maken. Andere Japanse wezens, zoals Mario, Luigi en Yoshi, zijn ook al vaak gelegd. Ministeck voorbeelden zijn er ook genoeg te vinden van de Disneyfiguren Stitch, Mickey Mouse of Minions. En als je jezelf echt wil uitdagen, probeer je schilderijen van het Melkmeisje of Zonnebloemen na te maken. Ministeck voorbeelden te over!

Mozaïek voor kinderen

Ministeck is erg geschikt als mozaïek voor kinderen. Wij hebben verschillende mozaïekkoffers met alles erin wat je nodig hebt om de mooiste figuurtjes te maken. Heb je al veel kleurtjes thuis? Dan kun je nu ook kiezen voor de aanvullingsets. Hierdoor maak jij nog net even wat meer kunstwerkjes dan je al had. Ook de mozaïek jumbo mag bij jou niet ontbreken.

De oorsprong van Ministeck

Ministeck, oorspronkelijk bedacht in Duitsland, werd geïntroduceerd in de jaren zestig. Het idee achter Ministeck was om een toegankelijke en boeiende manier te bieden om kunstwerken te creëren door middel van kleurrijke plastic pinnen die in een raster van gaten worden gestoken. Deze kunstvorm is bedacht door Helmut Gottwald, en het duurde niet lang voordat Ministeck populair werd in andere delen van de wereld. Het eenvoudige maar boeiende karakter van Ministeck maakt het tot een favoriete hobby activiteit voor zowel kinderen als volwassenen.

Ministeck online bestellen

Ministeck kun je gemakkelijk bestellen bij Top 1 Toys. Het enige wat je hoeft te doen is de Ministeck in je winkelmandje te plaatsen en dit voor 16:00 uur te plaatsen. Wij gaan met jouw order aan de slag zodra wij dit binnen hebben gekregen. Doorgaans ontvang je jouw bestelling de (werk)dag erna al thuis, zodat jij meteen aan de slag kunt met het maken van mooie kunstwerkjes met de Ministeck. Wist je dat de verzendkosten vervallen wanneer je het minimale orderbedrag van €24,99- hebt bereikt? Kijk dus gerust nog eens verder binnen ons assortiment alle leuke knutselspullen.