Klei

Producten 1-36 van 45

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 45

Pagina
Filter

Spelen met kinderklei is van alle tijden en ook nog eens superleuk. Je kleintje kan namelijk zijn of haar fantasieën volledig de vrije loop laten en alles maken. Was het toch niet wat de dreumes voor ogen had? Dan beginnen jullie gewoon opnieuw! Kinderklei kun je gelukkig bijna oneindig vaak opnieuw gebruiken. Het is ook nog eens geschikt voor hele kleine kinderen vanaf 1 jaar oud. Heb je meerdere kinderen van verschillende leeftijden? Dan is kleien waarschijnlijk een activiteit die ze allemaal leuk vinden en samen kunnen doen! Een groot voordeel aan kleien is dat het de motoriek en de fantasie van kinderen stimuleert. De verschillende thema’s en mogelijkheden zijn eindeloos. Maakt je kind mooie vormpjes, of gaat hij of zij aan de slag met het namaken van boerderijdieren? Alles is mogelijk met de kinderklei van Top1Toys!

Kleuren kinderklei

Om de mooiste creaties te maken, heb je uiteraard als eerst de juiste kinderklei nodig. Je kunt kiezen voor een pakket met vier, zes, acht, twintig, veertig of zelfs vijfenzestig kleuren. Je kunt natuurlijk ook gewoon uit losse potjes kinderklei kiezen. Als je kind een favoriete kleur heeft, dan vind je deze vast in ons ruime assortiment. Daarnaast hebben we ook leuke glitterklei en zelfst glow-in-the-dark klei in neonkleuren. Je kunt naast gewone kinderklei ook nog eens kiezen voor raamklei of stuiterklei. Verder biedt Top1Toys boetseerklei in het wit en terracotta. Nadat er een prachtige creatie is gemaakt, kan je deze klei aan de lucht laten drogen zodat er een mooi beeldje ontstaat. Deze kan je kind daarna ook nog weer in alle kleuren van de regenboog verven.

Materialen kinderklei

Naast kinderklei heeft je kind natuurlijk ook wat materialen nodig om de mooiste dingen te kunnen maken. Ook daarvoor ben je bij Top1Toys aan het juist adres. Maak de leukste figuren met onze kleivormpjes of pers unieke vormen in verschillende kleuren met de Fun Factory. Jouw kleine kan geurende bloemen, een brullende leeuw of een brandweerauto met loeiende sirenes maken. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk met de kinderklei van Top1Toys! Mocht jouw kind een glutenallergie hebben en ben je bang dat de kleine dreumes de klei in zijn of haar mond stopt? We hebben glutenvrije klei in ons assortiment, zodat ook jouw kind lekker kan spelen met de klei.

Kinderklei kopen bij Top1Toys

Is jouw kind ook helemaal enthousiast over de kinderklei? Dat snappen we bij Top1Toys! Daarom hebben we het heel gemakkelijk gemaakt om online kinderklei bij ons te bestellen. Plaats alles wat je nodig hebt moeiteloos in je winkelmandje en reken online af met jouw gewenste betaalmethode. Mocht je voor € 19,99 of meer bestellen, dan sturen we de gehele bestelling gratis naar jou thuis! En als je zelfs voor 16:00 uur bestelt, dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Heel handig als jouw kleine niet kan wachten om te spelen met kinderklei. Mocht je meer willen weten over de producten van Top1Toys, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Wil jouw kind meer dingen maken en knutselen? Bekijk dan ook eens al onze andere knutselspullen. Wil je meer weten van de laatste updates van Top1Toys? Abonneer je op onze nieuwsbrief en mis niets meer. Spelen met kinderklei is nog nooit zo leuk geweest als met Top1Toys!