Tekenen / Kleuren

Producten 1-36 van 91

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 91

Pagina
Filter

Tekenen en kleuren zijn hobby’s die nooit vervelen en waarbij je je creativiteit helemaal de vrije loop kunt laten. Begin met eenvoudige stempelsets. Druk de stempel op het papier en kleur de tekening in met kleurstiften of kleurpotloden en versier ze daarna met stickers. Of oefen je techniek met tekenprojectoren waarbij je een sjabloon op een lichtbak legt. Kleuren voor kinderen is ook nog eens erg goed voor de ontwikkeling van een kind. De creativiteit wordt hierdoor gestimuleerd en ze leren zelfstandig te spelen. De pennen en stiften van Stabilo en Bruynzeel zijn al jaren betrouwbare materialen voor ervaren tekenaars en schilders en ook populair onder handletteraars. Maar je kunt ook tekenen met waskrijtjes, aquapotloden of waterverf. De keuze is helemaal aan jou! Ons assortiment met alles wat je nodig hebt om te tekenen of kleuren vind je hier.

Kleurboek en schetsboek

Om te beginnen zul je natuurlijk een kleurboek of schetsboek aan moeten schaffen. Hierin kun jij ook al je creaties goed bij elkaar houden. Een schetsboek zorgt er namelijk voor dat jij mooie tekeningen kunt maken met de beste potloden. Het schetspapier zal niet kreuken in het schetsboek, dus het blijft nog een mooie tekening. Ga jij liever aan de slag met een kleurstiften, potloden of een markeerstift? Voor de kleintjes kun je beter kiezen voor kleurplaten voor peuters. Kleuren voor jong en oud was nog nooit zo leuk.

Alles om te tekenen en kleuren bestel je online

Heb jij jouw winkelmandje gevuld? Dan kun je nu jouw bestelling plaatsen. Als wij jouw order voor 16:00 uur ontvangen, heb jij alles de volgende dag al in huis. Je kunt dus direct beginnen met het schetsen van jouw uiteindelijk tekening of het inkleuren van de tekeningen. Zodra jij het minimale orderbedrag van €20,- hebt bereikt, zullen wij alles gratis naar je toesturen. De verzendkosten liggen dan namelijk voor onze rekening.

Vragen over onze tekenspullen?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over Top 1 Toys? Raadpleeg dan nu onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers zullen je er alles over vertellen. Alles om te tekenen en kleuren bestel je bij Top 1 Toys. We zien jouw order graag tegemoet en hopen dat jij de mooiste tekeningen kunt maken.