Diamond painting

Kom helemaal tot rust met de nieuwst rage: diamond painting! Kies een ontwerp uit dat jou aanstaat, en plaats de vele kleurrijke steentjes op de juiste manier om je eigen kunstwerk te maken. Even helemaal nergens over nadenken, en alleen maar creatief bezig zijn! Bekijk al onze diamond painting artikelen op deze pagina. 

16 producten

Filter

16 producten

Filter

Diamond painting is razend populair. Jong en oud is druk in de weer met de mooiste 'tekeningen' maken door middel van het op plakken van kleine diamantjes. Dit zijn natuurlijk geen echte diamantjes, maar ze glinsteren wel minstens net zo mooi. Dit geeft jouw kunstwerk een nóg mooiere uitstraling. Je kunt diamond painting een beetje vergelijken met het schilderen op nummer. Want de diamond painting vellen bevatten ook cijfers en symbolen. Zo weet jij precies waar je de steentjes op moet plakken. Binnen ons brede assortiment vind je allerlei thema’s diamond painting producten. Kies jij voor de zomerse bijen of misschien toch liever voor de giraffe? Je vind het allemaal op deze pagina, dus bekijk het nu snel!

Diamond painting wereld

Wist je dat diamond painting vanuit China overgewaaid is naar Nederland? Nog altijd is China het land waar de meeste producten gemaakt worden. Inmiddels verspreidt het zich over de wereld als snel groeiende hype. En dat is niet zo gek, want deze manier van knutselen is super leuk en iedereen kan het!

Diamond painting dieren

Op deze pagina vind je veel diamond painting producten met dieren. Denk bijvoorbeeld aan leeuwen, dolfijnen, paarden, katten, olifanten, enzovoorts. In plaats van een standaard poster, kan je nu ook jouw eigen gemaakte schilderij ophangen in jouw huis. Dit is veel origineler en ontzettend leuk om zelf te maken. Bovendien geeft het jouw huis direct meer persoonlijkheid.

Diamond painting pen

Je kunt niet beginnen met diamond painting zonder pen. Daarom worden veel van onze pakketten geleverd inclusief pen. Zo heb jij alles wat je nodig hebt en kun je direct starten met het ontwerpen van jouw kunstwerk. Naast de pen ontvang je natuurlijk ook het plakvel, de steentjes, een sorteerbakje en standaard. Dit kan wel verschillen per pakket dus let hier goed op! Wij bieden deze pakketten aan voor zowel kids als volwassenen.

Diamond painting volwassenen

Diamond painting voor volwassenen is ideaal voor wie graag creatief bezig is. Doordat je heel geconcentreerd de steentjes op moet plakken, is deze manier van knutselen goed voor je concentratie en om stress te verlichten. Je hoeft verder nergens over na te denken, want je ziet al precies waar je de steentjes op moet plakken. Na een middag knutselen kan jij met trots kijken naar jouw zelfgemaakte schilderij, die letterlijk schittert in jouw woonkamer. De visite zal bijna niet kunnen geloven dat jij dit helemaal zelf hebt gemaakt.

Diamond painting bestellen

Ben jij ook enthousiast geworden en wil jij nu ook diamond painting bestellen? Doe dit dan op werkdagen voor 16:00, zodat je direct de volgende dag al aan de slag kunt gaan. Wacht niet te lang met kopen, want de populariteit stijgt! Kies jouw favoriete ontwerp uit en ga aan de slag. Mocht er iets nog niet helemaal duidelijk zijn, schroom dan niet om contact op te nemen met een van onze collega’s via: klantenservice@top1toys.nl of via volgend telefoonnummer 085-7921897.