Sieraden maken

Producten 1-36 van 46

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 46

Pagina
Filter

Sieraden maken

Voor wie van knutselen houdt maar ook van sieraden, heeft Top 1 Toys een ruime keus in sieradenpakketten waarmee je je eigen sieraden kan maken. Hoe leuk is het om je eigen sieraden te maken om vervolgens de show te stelen? Er zullen vast genoeg kinderen vragen waar jij die mooie sieraden vandaan hebt. Natuurlijk is het leuk om diverse sieraden te maken, en dat kan met behulp van de knutselspullen van Top 1 Toys. Van Loom Bands tot geknoopte armbandjes met bedeltjes en kralen! Gevorderde knutselaars kunnen zich uitleven met Gel-A-Peel. Hiermee maak je je eigen modeaccessoires van gekleurde gel die je na het drogen meteen kan dragen. Je vindt het allemaal op deze pagina.

Maak de mooiste sieraden

Sieraden maken is geschikt voor alle kinderen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je eigen kralenketting, om zo al de feeling te krijgen. Daarna kun je natuurlijk overgaan op andere sieraden, die wat meer bij jouw outfit passen. Maak prachtige kettingen, armbanden of ga aan de slag met Scooby Tastic. Ben je klaar met het ene sieraad? Ga dan door met iets anders, want je hebt natuurlijk nooit genoeg sieraden. Wat wil jij graag maken? Maak een leuk sieraad voor jezelf of verras bijvoorbeeld een vriendinnetje met een leuke zelfgemaakte vriendinnenarmband. Sieraden maken voor kinderen is nog nooit zo leuk geweest.

Bestel jouw sieradenpakket online

Heb je al bedacht welk sieraad je wil gaan maken? Bestel dan nu jouw pakket online. Is het een cadeautje of is het voor een jong kind? Dan zijn de houten blokken ideaal! Plaats jouw bestelling op een werkdag voor 16:00 uur en je ontvangt het al de volgende werkdag in huis. Wil je profiteren van gratis verzending? Bekijk dan nog eens de rest van ons assortiment, want er is nog veel meer om te knutselen.

Sieraden knutselen met Top 1 Toys

Als je nog vragen hebt over ons assortiment dan kun je uiteraard terecht bij onze klantenservice. Wij beantwoorden namelijk graag jouw vragen en zullen je voorzien van passend advies. Volg jij ons al op social media en ben je ingeschreven voor de nieuwsbrief? Wij houden je daar altijd op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes. Sieraden maken doe je met de knutselartikelen van Top 1 Toys.