Strijkkralen

Lijkt het je leuk om creatief aan de slag te gaan met je dochter of zoon? Met de strijkkralen van Top1Toys leg je kleine kraaltjes in een mooi patroon zodat er prachtige figuren ontstaan.

Producten 1-36 van 271

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 271

Pagina
Filter

Lijkt het je leuk om creatief aan de slag te gaan met je dochter of zoon? Met de strijkkralen van Top1Toys leg je kleine kraaltjes in een mooi patroon zodat er prachtige figuren ontstaan. Strijkkralen worden op een compleet andere wijze vastgemaakt dan bij Aquabeads het geval is. Zoals de naam al enigszins verklapt, worden strijkkralen met elkaar verbonden met behulp van strijkpapier en een strijkijzer. Ons assortiment met strijkkralen vind je hier.

Leuke strijkkralen voorbeelden

Het leuke aan strijkkralen is dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Toch is het geen overbodige luxe om wat strijkkralen voorbeelden bij de hand te houden, zodat je een soort houvast hebt. Ben je nog geen heel ervaren knutselaar en wil je beginnen met een makkelijk idee? Doe dan eens een poging om een regenboog te maken. Doordat je de aparte kleuren slechts in elkaar over hoeft te laten lopen, is dit een erg eenvoudig voorbeeld van strijkkralen om mee te starten. Probeer eens een strijkkralen unicorn te knutselen zodra je uitgekeken bent op het eerste ontwerp. Omgaan met strijkkralen leer je alleen maar door het te doen! Knutselen met strijkkralen was nog nooit zo leuk.

Welke strijkkralen dieren kan ik maken?

Strijkkralen dieren zijn meer voor de geoefende knutselaars. Maar als het eindresultaat er is, dan is er genoeg reden om trots te zijn! De flamingo is een dier dat erg leuk om na te maken is en nog relatief eenvoudig ook. Je hebt er eigenlijk alleen maar wat roze, rode, zwarte en witte kraaltjes voor nodig, waardoor je niet veel nieuwe strijkkralen hoeft aan te schaffen. Lijkt het je een uitdaging om Donald Duck na te maken? Probeer de blauwe, zwarte, witte, oranje en rode kralen dan op de juiste manier te leggen!

Strijkkralen kopen bij Top 1 Toys

Zie je een knutselmiddagje met je dochter of zoon al helemaal voor je? Strijkkralen en water kralen kopen is erg eenvoudig bij Top 1 Toys. Je kunt de kralen gemakkelijk aanschaffen bij een winkel bij jou in de buurt, maar nog eenvoudiger is het om ze online af te rekenen. Bestel je ze voor 16:00 uur vandaag? Dan kunnen jij en je kind de mouwen morgen al opstropen en de knutselmiddag van start laten gaan! Hoe leuk is dat? Strijkkralen bestel je nu bij Top 1 Toys.