Speelzand

15 producten

Filter

15 producten

Filter

Voor kinderen echt een geweldige toevoeging aan hun speelgoed: speelzand, ook bekend als kinetisch zand of magic sand. Een betoverend product dat jouw kind de mogelijkheid biedt om binnen met zand te spelen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over een zanderig huis. Waan je in de zomerse sferen met strandplezier in jouw eigen woonkamer. Van het bouwen van zandkastelen tot het kneden van zandkoekjes, kinetisch zand staat garant voor uren creatief vermaak.

Eindeloos creatief spelen met kinetisch zand

Ontdek de kleurrijke wereld van kinetisch zand! Van de klassieke zandkleur tot fonkelend roze met glitters, er is een kleur voor elke stemming en gelegenheid. Laat je kinderen hun verbeelding de vrije loop gaan, terwijl ze met verschillende kleuren experimenteren. Met kinetisch zand creëer je niet alleen kunstwerken, maar stimuleer je ook de creativiteit van je kleintjes op een verrassend schone manier.

Kinetisch zand is magisch!

De magie van kinetisch zand zit niet alleen in de kleuren, maar ook in de structuur. Dit unieke product droogt niet uit, waardoor het keer op keer opnieuw kan worden gebruikt. Het plakt niet, laat geen korrels achter, en blijft zacht en soepel, net als echt zand. En hier komt nog iets magisch: het maakt geen vlekken! Dus terwijl de kleintjes genieten van hun zandavonturen, hoef jij je geen zorgen te maken over schoonmaken.

Nooit meer schoonmaken

Sommige pakketten bevatten een speciale bak, een soort kinetisch zand zandbak, waarin de kleintjes naar hartenlust kunnen graven en bouwen. Deze compacte bak past perfect op een tafel en is eenvoudig op te bergen. Hoewel de bak niet los verkrijgbaar is, kun je deze aanvullen met diverse soorten speelzand die wel afzonderlijk verkrijgbaar zijn in onze webshop. Zo breng je de strandervaring naar huis zonder een korreltje zand te morsen.

Kinetisch zand brengt de zomer in huis

Kinetisch zand binnen in huis brengt de zomer het hele jaar door. Vooral op regenachtige dagen is het een ideale manier om de zon in huis te halen. Jouw kinderen kunnen zich vermaken, bouwen en creëren, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over rommel. Een win-win voor ouder en kind!

Kinetisch zand kopen bij Top1Toys!

Ben je klaar om de magie van kinetisch zand te ontdekken? Wacht niet te lang, want onze kinetisch zand is razend populair en vliegt als warme broodjes over de toonbank. Plaats zo snel mogelijk nog een bestelling. Als je dat nog voor 16:00 uur doet, dan kunnen we er mogelijk voor zorgen dat je pakje morgen wordt geleverd. Als de producten in je winkelmandje een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan is het verzenden helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Met zand spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het magische zand van Top1Toys!