Verven / Schilderen

Producten 1-36 van 121

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 121

Pagina
Filter

Verfspullen

Verfspullen zijn erg leuk om mee te knutselen voor zowel jong als oud. Bij Top1Toys vind je verschillende soorten verfspullen. Denk bijvoorbeeld aan kwasten, verf, doeken, verfpakketten, verfstenen, paletten en verfschorten. Alles wat jij of jouw kind nodig heeft om te schilderen, vind je binnen ons brede assortiment. De verfspullen op onze webshop zijn verkrijgbaar binnen verschillende prijssegmenten en van diverse merken. Denk bijvoorbeeld aan: Bruynzeel, Crayola, Creafun en Grafix. Bij Top1Toys hebben wij overal over nagedacht. De verf is gemaakt op waterbasis, zodat deze altijd weer verwijderd kan worden. Bekijk al onze verfspullen hier op deze pagina!

Verfspullen kinderen

Ook bieden wij speciaal verfspullen voor kinderen aan. Wij hebben al verfspullen voor kinderen vanaf 12-24 maanden. Deze producten zijn speciaal afgestemd op de ontwikkeling van jouw kind en dus erg leuk om voor het eerst mee te knutselen. Wij hebben bijvoorbeeld een verfpakket voor de allerkleinsten waar geen verf aan te pas komt. Nu denk je waarschijnlijk: waarom heet het dan een verfpakket? Dat komt doordat je wel met een verfkwast en een beetje water over de tekening heen schildert en er dan op magische wijze plotseling kleuren verschijnen. Omgekeerd verven zullen we maar zeggen. Dit verfspullen pakket is helemaal veilig, doordat er geen risico is op het opeten van chemische verf o.i.d. Bekijk deze en onze andere producten nu snel hier op deze pagina!

Categorieën verfspullen

Naast de verfspullen die speciaal zijn afgestemd op kids, vind je nog meer andere categorieën op onze website. Neem bijvoorbeeld de categorieën: verfkwasten, verf doeken en verf. Deze categorieën zijn ook interessant voor jou om jouw eigen verfspullen aan te schaffen. Zo kunnen jij en jouw zoon of dochter samen schilderen. Alle benodigde schilder spullen kan je kopen bij Top1Toys. Twijfel jij over een product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag met het uitzoeken van de geschikte producten voor de mooiste kunstwerken.

Starten met verven

Om te kunnen starten met verven en het maken van jouw eigen kunstwerken, heb je natuurlijk een goede basis aan verfspullen nodig. Voordat je jouw eerste penseelstreek kan zetten, heb je sowieso de volgende producten nodig: een paar penselen/kwasten, de juiste kleuren verf, een verfdoek en een verfschort om de kleren te beschermen tegen vlekken. Het enige wat nog mist is jouw eigen creativiteit. Heb je alles verzameld, dan kan je beginnen aan jouw eerste Van Gogh. Al deze verfspullen kan je terugvinden op deze pagina.

Verfspullen kopen

Nu je weet wat je allemaal nodig hebt voordat je kan beginnen met schilderen kun je de perfecte verfspullen kopen. Het is alleen nog een kwestie van kiezen uit alle kleurrijke en creatieve producten in onze webshop. Heb je een vraag over een bepaald product of wil je advies bij jouw schilder spullen kopen, dan kan je altijd terecht bij onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder bij al jouw vragen. Je kunt onze collega’s bereiken via het volgende telefoonnummer: 085-7921897.