My Little Pony

16 producten

Filter

16 producten

Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

My Little Pony is een speelgoedlijn die al ruim 40 jaar bestaat en daarom absoluut niet mag ontbreken in het ruime assortiment dat Top1Toys rijk is. My Little Pony draait volledig om roze pony’s die in een sprookjesachtige wereld leven.

Personages als Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash en Spike maken avonturen mee die erg meeslepend kunnen zijn voor je kind. Top1Toys beschikt over verschillende soorten speelgoed, waardoor er genoeg te kiezen valt!

Welke My Little Pony poppen biedt Top1Toys aan?

De My Little Pony poppen van Top1Toys hebben één ding gemeen: ze zien er allemaal prachtig uit, waardoor ze een musthave zullen zijn voor de speelgoedverzameling van jouw dochter. Is je kind al vanaf het eerste moment fan van de ‘klassieke’ My Little Pony? Doe haar dan de Pinkie Pie cadeau van de My Little Pony Project Jitterbug Assorti. Dit speelgoed is voorzien van een speciaal reservoir, waar je de gratis meegeleverde LR44 batterijen in kwijt kunt. Dit zorgt ervoor dat Pinkie Pie in staat is om geluid te produceren!

Soms is het natuurlijk ook fijn als het speelgoed niet ‘praat’ of muziek maakt. Top1Toys beschikt dan ook over My Little Pony poppen waar je kind het geluid er zelf moet bij bedenken. My Little Pony Multi Character Assorti is daar een mooi voorbeeld van. Of je uiteindelijk voor Twilight Sparkle gaat of Fluttershy, is volledig afhankelijk van de wensen.

My Little Pony Equestria Girls

Is je kind gek op barbiepoppen en wil je hem of haar verrassen met een andere pop? Beloon je kind dan met een van de My Little Pony Equestria Girls. Het leven van deze fictieve personages speelt zich met name af op het schoolplein. De karakters van deze meiden verschillen aanzienlijk, wat ervoor zorgt dat je kind zich zal identificeren met één van de Equestria Girls. Dit speelgoed wordt geleverd met een speciaal schaartje, waardoor je dochter erg creatief bezig kan zijn in de vrije uren!

Ander My Little Pony speelgoed bij Top1Toys

Top1Toys biedt ook nog ander My Little Pony speelgoed aan. Zomerdagen worden nu nog leuker met de Zwemmende Pinkie Pie. Deze pony hoeft alleen maar in het water gelegd te worden om er plezier van te hebben. Wil je jouw kind slechts opvrolijken met een kleinigheidje? Leg dan een sleutelhanger in je virtuele winkelmandje!