Avengers

The Avengers is een groep superhelden die vecht tegen het kwaad. Ze werken voor de organisatie S.H.I.E.L.D. en er zijn verschillende films over deze groep superhelden gemaakt.

12 producten

Filter

12 producten

Filter

Lego Marvel Avengers van Top 1 Toys

Houd jij van de verschillende Marvel films? Dan heeft Top 1 Toys prachtige Lego Marvel Avengers voor jou in het assortiment. Met de Lego Marvel Avengers sets kun jij al jouw favoriete scenes uit de bekende films naspelen. Bouw de set op, bedenk het actieverhaal en speel samen met jouw vrienden of vriendinnen. De Lego Marvel Avengers sets bestaan uit verschillende actiehelden, zoals Iron Man, Thor, Captain America en Thanos. Vermaak je urenlang met alle superhelden. Kijk snel op de Lego Marvel Avengers pagina voor het complete aanbod van Top 1 Toys!

Verschillende Lego Marvel Avengers sets

Wil jij jouw favoriete filmscene naspelen? Of ben je op zoek naar mooie decoratie? Top 1 Toys heeft het allemaal in het Lego assortiment. Zo hebben wij verschillende actiefiguren die na te bouwen zijn, waaronder Thor Mechapantser met zijn verwoestende hamer. Of Iron Man Mecha met zijn gepantserde harnas en grote grijparmen. Ook kan de Lego Marvel Avengers Captain America The First Avenger natuurlijk niet ontbreken. Koop ze allemaal en houdt de mooiste onderlinge gevechten!

Daarnaast hebben we verschillende Lego Marvel Avengers sets waarmee jij je een echte superheld waant. Stap in de Lego Marvel Avengers Helicarrier en ga het torengevecht aan! De toren bestaat uit zeven kamers boordevol functies die terugkomen in de Marvel films! Bescherm daarnaast de Tesseract uit de Marvel Avengers toren uit Loki’s handen, want hij is op kwade bedoelingen uit... Is een Avengers speelset niet helemaal iets voor jou? Dan heeft Top 1 Toys ook een ontzettend gedetailleerd portret van Iron Man in het assortiment. Deze kun je in drie verschillende manieren ontwerpen tot een schitterend kunstwerk. Ook de Lego Marvel Avengers Adventkalender is onmisbaar voor de échte Marvelfan! Speel jouw favoriete scenes na of maak de mooiste kunstwerken met de Lego Marvel Avengers sets van Top 1 Toys!

Lego Marvel Avengers kopen bij Top 1 Toys

Wil jij de Lego Marvel Avengers kopen? Dan ben je bij Top 1 Toys aan het goede adres! Je kunt de verschillende Lego sets snel en eenvoudig op onze website kopen. Plaats de Marvel set in het winkelmandje, reken veilig af en wij verzenden jouw Lego Marvel Avengers set zo snel mogelijk naar jou toe! Bestel je voor 16:00 uur? Dan kun jij de volgende dag al beginnen met bouwen! Daarnaast verzenden we de Lego sets ook nog eens gratis bij een bestelwaarde van €19,99 of meer. Koop nu jouw Lego Marvel Avengers sets bij Top 1 Toys!

Vragen?

Heb jij nog vragen over de Lego Avengers sets, de verzending of ons andere speelgoed? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Zij zijn elke werkdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur bereikbaar en beantwoorden graag al jouw vragen en geven deskundig advies waar nodig.