My Little Pony

My Little Pony

7 producten

Filter

7 producten

Filter

Bij Top1Toys vind je verschillende My Little Pony artikelen: van losse speelfiguren tot een My Little Pony playset. De pony’s zijn uitgerust met verschillende extra’s zoals rolschaatsen, microfoons en borsteltjes. Hierdoor heeft elk speelfiguur een eigen verhaaltje.

Het verhaal van My Little Pony

My Little Pony, dat in 1982 werd geïntroduceerd, is meer dan zomaar een speelgoedlijn: het is ondertussen uitgebreid met onder andere films. Het verhaal speelt zich af in de magische wereld van Equestria, bewoond door prachtige pony’s met elk hun unieke persoonlijkheden en talenten. Ze zijn te onderscheiden aan de hand van hun eigen kleuren. Deze pony’s koesteren en verspreiden de kracht van vriendschap en delen hun avonturen terwijl ze samen obstakels overwinnen en nieuwe vrienden maken.

Speelfiguren My Little Pony

In sommige sets vind je meerdere speelfiguren. Sluit bijvoorbeeld aan bij het Sparkle-team. De set bestaat uit een groep vrienden met pegasus-, unicorn- en earth pony’s. Maak kennis met Sunny Starscout, Hitch Trailblazer, Princess Petals, Zipp Storm en Izzy Moonbow. Deze 5 unieke pony's hebben schitterende persoonlijkheden. Het My Little Pony Party-pakket bevat 3-inch ponyfiguren met diverse kleuren en kapsels die geïnspireerd zijn op hun karakter. Hun schitterende manen en staarten geven hen een bijzondere, op eenhoorns geïnspireerde uitstraling. Met een verzamelpakket als deze, haal je verschillende pony’s in huis.

My Little Pony kopen bij Top1Toys

My Little Pony is een bron van inspiratie, vriendschap en verhalen. De kleurrijke wereld van Equestria en de diverse personages bieden eindeloze mogelijkheden voor creatief spel en het leren van waardevolle levenslessen. Bij Top1Toys vind je een selectie My Little Pony-producten om deze magische wereld tot leven te brengen voor je kinderen aan de hand van sets en losse speelfiguren. Wij doen er alles aan zodat jouw kind zo snel mogelijk kan genieten van de magische wereld van My Little Pony. Als je namelijk op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, heb je je pakket de volgende werkdag al in huis. Dit is ook perfect voor als je last minute een cadeautje nodig hebt voor een My Little Pony-fan. Daarnaast ben je natuurlijk altijd welkom in een van onze winkels, zodat je het assortiment met eigen ogen kunt bekijken.

Bestellen bij Top1Toys via de webshop is eenvoudig en snel af te handelen: plaats je gewenste producten in je winkelwagen en reken af met iDEAL of een andere betaalmethode zoals een cadeaukaart. Als je bestelling € 19,99 of meer is, betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen over je bestelling of over ons assortiment? Bekijk onze FAQ pagina of bel ons op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897. Mailen kan ook, via klantenservice@top1toys.nl kun je al je vragen stellen. Onze specialisten helpen je graag.