My Little Pony Cutie Mark Magie Asst

12,99
Ontdek pony power-ups met Cutie Mark Magic figuren en accessoires! Kijk uit naar Sunny Starscout, Zipp Storm, Princess Pipp Petals en Izzy Moonbow (elk apart verkocht; afhankelijk van beschikbaarheid). Plug hun Cutie Mark charms in, verbind ze met Hoof to Heart accessoires, en neem het allemaal mee op reis met de opberg sleutelhanger. Een geweldig feestelijk cadeau of verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 5 jaar! 
  • CUTIE MARK-AMULETTEN: ontdekt de magie van het cutie mark met insteekamuletten en haaraccessoires. Pas hun uiterlijk aan en fantaseer over magische power-ups!
  • SLEUTELHANGER-OPBERGKOFFER: inclusief kristalvormige sleutelhanger die kinderen kunnen gebruiken om hun accessoires in op te bergen en ze mee te nemen
  • HOEF OP HET HART-ACCESSOIRES: bij de ponyfiguren van 7,5 cm horen hoef op het hart-accessoires die je in hun hoef kunt steken! Zet ze neer met accessoires om te fantaseren over momenten uit de serie My Little Pony: Make Your Mark
  • 17 ONDERDELEN: met 17 onderdelen, inclusief beweegbare pony, sleutelhanger, insteek-cutie mark, amuletten en verhaalaccessoires. Geweldig speelgoed voor meisjes en jongens die houden van fantasierijk spel!
  • WERKT MET MUSICAL MANE MELODY: gebruik de Musical Mane Melody-speelset om specifieke, bij het personage horende lichtjes en geluiden te activeren! (Afzonderlijk verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt.)
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml