Nerf Super Soaker

Zonder de juiste artillerie, ga je het waterpistoolgevecht van de buurtkinderen nooit winnen deze zomer. Gelukkig heeft Top1Toys daar wat op bedacht: de supersoaker! De supersoaker behoort tot het zwaardere geschut onder de waterpistolen en dat zie je direct aan het voorkomen van het pistool. De supersoaker kan voor een stortvloed aan water zorgen op verschillende manieren. De ‘Rainstorm’ zorgt voor een waterval aan druppels, terwijl je (een beetje) valsspeelt met de Twin Ride door het tweetal shooters.

3 producten

Filter

3 producten

Filter

Top1Toys heeft een viertal varianten van de supersoaker in het assortiment. Het productaanbod per vestiging staat ook vermeld. Ideaal voor het geval je de supersoaker direct in je bezit wil krijgen! Meer informatie over het waterpistool lees je hier.

Hoe werken Supersoakers?

Supersoakers door water onder druk te zetten in een intern reservoir. Na het overhalen van de 'trekker' kan het water geen kant meer op, waarna de druk wordt vrijgegeven. Het water wordt door het pompmechanisme naar de spuitmond van de Supersoaker gestuwd. Door deze druk wordt het water met kracht weggespoten. Dit eenvoudige maar effectieve proces stelt kinderen in staat om op een leuke en interactieve manier watergevechten te voeren.

De beste Nerf Super Soaker

De Nerf Super Soaker Hydro Frenzy wordt vaak gezien als één van de beste Nerf Supersoakers. Met een capaciteit van iets meer dan 700 milliliter heeft deze krachtige waterblaster een indrukwekkende inhoud, waardoor je lang door kan blijven schieten zonder 'refill'.

Zijn handzame formaat maakt hem perfect voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor het hele gezin over dezelfde wapens beschikt tijdens het watergevecht. Onderscheidend voor de Hydro Frenzy, is zijn reikwijdte . Het spuitbereik komt tot wel 9 meter!

Andere Super Soaker waterpistolen

De Nerf Super Soaker-collectie omvat ook nog enkele andere spraakmakende waterblasters, waaronder de Twin Tide, Barracuda en Rainstorm. De Twin Tide valt op door zijn dubbelloops actie, waardoor je twee waterstralen tegelijk kunt afvuren. Dubbel zoveel water, dubbel zoveel plezier! Met zijn eenvoudige vulling en snelle herlaadopties is dit een favoriet voor intense gevechten in de buurt!

Met de Barracuda schiet je met scherp, door de kracht die vrijkomt bij het schieten. De diopter aan de bovenzijde helpt je met mikken op je vijanden! Via de twee tuitjes aan de voorzijde komt het water terecht op je opponenten.

Daarnaast zorgt de Rainstorm voor een stortvloed aan water. Je kunt je vrienden maar beter aanraden om een extra setje kleding mee te laten nemen, want ze worden zeiknat!

Supersoaker kopen?

Bij Top1Toys vind je een uitgebreid assortiment Supersoakers en andere Nerf Guns die garant staan voor eindeloos speelplezier. Naast de diverse Supersoakers zoals de Twin Tide, Barracuda en Rainstorm, bieden we ook Nerf Guns die binnenshuis gebruikt kunnen worden dankzij de zachte darts die meegeleverd worden. Hierdoor kunnen kinderen zich zowel binnen als buiten vermaken met deze geweldige speelgoedwapens. Bovendien profiteer je bij Top1Toys van gratis verzending bij een besteding van 24,99 of meer. En dankzij onze snelle levering heb je jouw nieuwe Supersoaker snel in huis, klaar voor avonturen vol actie en plezier.