Beyblade

5 producten

Filter

5 producten

Filter

Ben je op zoek naar een passend verjaardagscadeau voor je zoon of dochter, maar weet je niet wat je moet halen? Jouw kind gaat het Beyblade speelgoed van Top 1 Toys helemaal geweldig vinden. Bij Beyblade is het de bedoeling dat je jouw gekleurde tol opwindt met een ‘launcher’ en deze de strijd aan laat gaan met andere Beyblades. De schoolpauzes waren nog nooit zo spannend sinds Beyblade Burst op de markt is!

Het ontstaan van Beyblade Burst

Beyblade Burst, zoals Beyblade voluit heet, kwam enkele jaren geleden vanuit Japan naar Nederland overwaaien. Aanvankelijk was Beyblade Burst slechts een televisieprogramma in het genre ‘manga’, een tekenvorm die ook gebruikt wordt bij de ontwikkeling van razend populaire series als Dragon Ball Z, Pokémon en Yu-Gi-Oh. In de afleveringen stelt hoofdpersonage Valt Aoi alles in het werk om zijn pupillen beter te laten worden in het bedienen van deze tollen, zodat ze beter in staat zijn om de concurrent te verslaan.

Door de enorme populariteit van Beyblade Burst op de vaderlandse televisie, kwamen de tollen ook in de schappen te liggen van speelgoedwinkels als die van Top 1 Toys. Iedere afzonderlijke Beyblade beschikt over een kwaliteit waarmee hij zich onderscheidt van een ander. Denk hierbij aan agility (behendigheid), rotation (draaien), en speed (snelheid).

Beyblade Arena

Spelers die de strijd met elkaar aangaan, doen dat in een zogenaamde Beyblade Arena. Dit is het decor waar de tollen in gelanceerd kunnen worden, zodat de ronddraaiende speeltjes niet alle kanten op vliegen en met elkaar kunnen duelleren. Iedere tol is voorzien van een bepaalde code, die gescand kan worden. Hiermee kun je de resultaten bijhouden in de officiële applicatie van Beyblade, zodat je kunt zien hoe jij het doet ten opzichte van andere spelers wereldwijd!

Wil je een Beyblade kopen?

Zit je eraan te denken om een Beyblade te kopen, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Geef je de voorkeur aan face-to-face contact, dan mag je natuurlijk ook altijd langskomen in één van onze winkels. Onze teamleden zijn erg kundig en kunnen je alles vertellen over de ins en outs!