Special Plus

Bekijk hier alle figuren van Playmobil Special Plus. 

28 producten

Filter

28 producten

Filter

In de Playmobil serie van Top1Toys, is Playmobil Special Plus zoals de naam al doet vermoeden een bijzondere subtak. Playmobil Special Plus wordt verkocht in doosjes van klein formaat, waardoor ze zich uitstekend als schoencadeau gegeven kunnen te worden. Ieder doosje uit de Playmobil Special Plus collectie is te linken aan alledaagse en minder alledaagse situaties, waardoor jouw kind zijn of haar fantasie hier volledig in kwijt kan. Geef je kind het gevoel dat hij een cowboy op de prairie is. Breng het vakantiegevoel naar huis met de badgasten of speel sprookjes na met dwergridders.

De Playmobil Special Plus collectie van Top1Toys is rijkelijk gevuld met maar liefst 20 verschillende varianten. De keuze in de webshop is reuze. Ben je benieuwd welk speelgoed wij aanbieden in de Playmobil Special Plus serie? Bekijk hier ons aanbod!

Fictieve figuren Playmobil Plus Special collectie

De Playmobil Plus Special collectie bestaat onder meer uit fictieve figuren. Het leuke aan dit type speelgoed is dat je kinderen zich echt even in een andere wereld wanen die niet echt is. Is jouw kind dol op surrealistische films en series en kan het hem of haar niet excentriek genoeg? Bestel dan de Velociraptor en Stroper, die verkocht wordt in duopack. Deze Playmobil Special Plus bestaat uit een spectaculaire dinosaurus en een stroper die zijn vijand probeert te vangen. Ga de uitdaging aan en versla het prehistorische wezen!

Fictieve figuren die wat liever van aard zijn, verkopen we eveneens in de webshop van Top1Toys. De Prinses aan de Vijver is zo’n figuur. Deze hoffelijke dame heeft een prachtige roze jurk aan en draagt een toverstaf bij zich, waar ze de regie mee heeft over de gelijkkleurige flamingo. Breid het Koninkrijk later uit met de Dwergridders om het heiligdom af te maken!

Non-fictieve figuren uit de Playmobil Special Plus collectie

Wil je wat realistischer speelgoed uit de Playmobil Special Plus collectie kopen voor je kind? Die verkopen we ook genoeg bij Top1Toys! Verwezenlijk de kinderdroom van je zoon door hem te laten spelen met de speciale eenheid van de politie. Waak over de stad, zet de weg af met pionnen en waarschuw anderen met de spectaculaire verkeersborden.

Indien de droom van je kind zich niet op straat afspeelt, maar in de bakkerij, is de Banketbakker met Toetjes passender. Deze vrolijke banketbakker heeft een tafel vol met taarten, die mooi gepresenteerd liggen op een luxueuze etagère. Daarnaast bevat het doosje ook wat donuts, om het feestje af te maken!

Special Plus collectie kopen

Zoek je naar een geschikt cadeautje voor een verjaardag of rapport, zonder daarbij te willen overdrijven? Kom dan speelgoed uit de Special Plus collectie kopen bij Top1Toys. Bij ons heb je zowel de mogelijkheid om het online als in onze winkel aan te schaffen, waardoor je de Playmobil Special Plus snel in huis haalt. Verzilver je cadeaukaart snel en bestel de Playmobil Special Plus snel!