Novelmore

15 producten

Filter

15 producten

Filter

Is jouw dreumes ook helemaal gek op de spannende verhalen van Playmobil Novelmore? Dat snappen we heel goed, want wij bij Top1Toys zijn bijvoorbeeld ook ontzettend benieuwd naar hoe de strijd tussen het koninkrijk van Novelmore en de opstandige Burnham Raiders afloopt! Daarom hebben we bij Top1Toys een ruim aanbod aan Playmobil Novelmore sets, die leuk zijn voor kinderen om mee te spelen. Deze verhaallijn is een unieke serie van Playmobil, die zich afspeelt in een fantastische, middeleeuwse wereld vol avontuur en magie. Met deze sets kunnen kinderen hun eigen verhalen verzinnen en uitvoeren, wat niet alleen leuk is, maar ook de fantasie en creativiteit van de kinderen stimuleert! Ontdek nu met welke sets jouw kind op avontuur gaat!

Playmobil Novelmore leuk voor iedereen!

Of je kind nu een peuter is of al wat ouder, Playmobil Novelmore is voor iedereen leuk om mee te spelen! De sets zijn al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze variant van Playmobil is trouwens niet alleen leuk voor jongens, want ook meisjes zullen zich vermaken met deze sets. Deze spannende avonturen wil natuurlijk niemand missen! Wat denk je van de Playmobil Novelmore Drakenaanval? Dat ziet er toch wel heel gevaarlijk uit! Kan jouw kind de Novelmore ridders redden? Zo is er voor iedereen wat wils en kunnen kinderen hun eigen verhalen verzinnen met de verschillende personages.

Urenlang speelplezier met Novelmore

Met Playmobil Novelmore zal jouw kind zich urenlang kunnen vermaken. De sets zijn zo gemaakt dat ze gemakkelijk uit te breiden zijn met andere Playmobil sets, zodat kinderen hun verhaal kunnen blijven uitbreiden en aanpassen. Zo hebben ze altijd iets om mee bezig te zijn en kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten! We hebben Playmobil Novelmore sets voor elk budget. Zo kun je voor een klein prijsje al een leuke set aanschaffen, of kiezen voor een grotere set met meer onderdelen als je daar interesse in hebt. Zo hoef je nooit te veel te betalen voor kwalitatief goed speelgoed.

Novelmore Playmobil kopen bij Top1Toys

Staat jouw dreumes ook al de hele dag te springen om zo’n coole speelset van Playmobil Novelmore? Dan hebben we goed nieuws! Als je vandaag nog voor 16:00 uur bestelt, dan kan die kleine de volgende werkdag al spelen met deze leuke sets! Vind jouw kind Playmobil sowieso wel leuk speelgoed? Bekijk dan ook eens onze andere producten! Als de producten in je winkelmand een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!