The Movie

4 producten

Filter

4 producten

Filter

Playmobil the Movie was in 2019 zo’n doorslaand succes, dat de helden uit deze film nu ook als speelgoed verkrijgbaar zijn. Bij Playmobil the Movie staan hoofdpersonages Charlie en Marla centraal, die een ander leven hebben dan de gemiddelde mens. Als oudere zus van Charlie is Marla namelijk verantwoordelijk voor de opvoeding van haar broertje, nadat beide ouders vroeg om het leven kwamen.

Als fervent fan van het speelgoed, verandert Charlie plotseling in één van zijn Playmobil helden. Om de zorg over hem te blijven houden, reist Marla haar broertje achterna in Playmobil the Movie. Een avontuur van jewelste! Bij Top1Toys koop je nu Playmobil the Movie speelgoed, zodat het spektakel ook thuis gespeeld kan worden!

Playmobil the Movie speelgoed

Het leuke aan Playmobil the Movie speelgoed, is dat je veel aan de fantasie van je kind overlaat. Marla ontmoet tijdens haar zoektocht naar haar broertje namelijk veel figuren, die een handje helpen om broertje Charlie te vinden. Dankzij de sets van Playmobil the Movie zijn er ontelbaar veel scènes na te spelen uit de film. Jongens en meiden blijven zo lang nagenieten van de film die ze in de bioscoop zagen.

Playmobil the Movie speelgoed dat veel verkocht wordt in de webshop van Top1Toys, is de Playmobil 70772 Vorkheftruck Met Lading. Kinderen vinden het prachtig om hun eigen ‘voertuig’ door de woonkamer te rijden en te doen alsof ze zich op een haventerrein bevinden. Wil je een extra verrassing voor je kind? De Playmobil 70769 Groot Containerschip Met Douaneboot is op het water te gebruiken en is uit te breiden met een motor, wat het speelplezier doet toenemen.

Andere films met Playmobil

In de collectie van Top1Toys zijn niet alleen speelgoed sets opgenomen die te maken hebben met de Playmobil the Movie. Ons assortiment bevat ook doosjes die gericht zijn op andere films. The A-Team is daar een mooi voorbeeld van. Hannibal, B.A., Face en Murdock, drie hoofdpersonages uit de serie van weleer, maken deel uit van één van de setjes en daar ontbreekt de befaamde bus evenmin bij.

Krijg je het niet warm van the A-Team, maar keek je vroeger wel graag naar de films van James Bond? Scoor dan de speciale Aston Martin, die volledig in Playmobil-stijl nagemaakt is! Ben je meer een fan van Star Trek, dan is de UFO de meest geschikte set voor jou.

The Playmobil Movie: speel het thuis na!

The Playmobil Movie speel je na dankzij Top1Toys! Bestel de favorieten van je zoon en dochter of beloon jezelf met een leuk exemplaar. Zo wordt jouw Playmobil collectie completer dan ooit! Bij Top1Toys heb je de mogelijkheid om Playmobil the Movie sets online te bestellen en deze thuis te laten bezorgen. Checken hoe het gesteld is met de voorraad bij jou in de buurt kan ook: zo krijg je de set van jouw voorkeur direct in je bezit!