Adventures Of Ayuma

1 product

Filter

1 product

Filter

Als jouw kind gek is op een mystieke wereld vol magie en avontuur, dan is Playmobil Adventures of Ayuma zeker iets voor hem of haar! In het betoverende sprookjesbos beleven de verschillende feeën allemaal spannende avonturen met hun beste vrienden. Het verhaal van Playmobil Adventures of Ayuma laat moed en dappere dieren zien. Laat jouw kind een wereld vol magie, tovenaars en ridders ontdekken. Deze reeks is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Ontdek de prachtige speelsets van Playmobil Adventures of Ayuma en laat jouw kind heldhaftige reizen beleven!

Het verhaal van Playmobil Adventures of Ayuma

Met de Playmobil Adventures of Ayuma begeeft jouw kind zich in het betoverde bos genaamd Ayuma. Deze bijzondere plek krijgt energie uit een magisch kristal. Samen leven de Crystal Fairies met hun eigen dier in een grote boom. De Cyrstal Fairies komen erachter dat de Bat Fairies de energiekristallen aan het stelen zijn. Ze moeten zich voorbereiden op een grote strijd. Dat wordt één groot avontuur met de Playmobil Adventures of Ayuma!

Er zijn dus verschillende soorten feeën in de wereld van Ayuma. De Crystal Fairies beschermen de kristallen en de Forest Fairies verzorgen het bos en de dieren. Ook zijn er de Knight Fairies, zij beschermen het bos als deze in gevaar is. Tot slot zijn er de Bat Fairies. Zij kunnen met behulp van hun magie heel snel verschijnen en verdwijnen. Al deze feeën hebben een superspannende tekenfilmserie op YouTube staan, waarbij je nog meer in de wereld duikt van Playmobil Adventures of Ayuma.

Soorten Playmobil Adventures of Ayuma

Top1Toys heeft verschillende leuke sets van Playmobil Adventures of Ayuma! Zo kan jouw kind spelen met de Crystal Fairies die in de grote boom samenleven met hun eigen dieren. Elke feeënsoort staat op de boom afgebeeld. In de toren van de boom staat een sterrenprojector waarmee een romantische sterrenhemel op het plafond geprojecteerd kan worden. Of kiest jouw kind voor de mysterieuze schuilplaats van de Bat Fairies? Hier worden de gestolen kristallen bewaard die worden beveiligd door een grote spin de wacht houdt. Naast deze sets zijn er nog veel meer leuke Playmobil Adventures of Ayuma te koop bij Top1Toys, dus neem vooral een kijkje!

Playmobil Adventures of Ayuma kopen bij Top1Toys

Kan jouw kind niet wachten om mee te spelen in de avonturen van Playmobil Adventures of Ayuma? Bestel dan gauw de figuurtjes en sets bij Top1Toys. Mocht je voor 16:00 uur een bestelling plaatsen, dan kan de kleine de volgende werkdag al spelen met Playmobil Adventures of Ayuma! En een groot voordeel: bijna alle pakketten van Playmobil Adventures of Ayuma kun je gratis laten bezorgen. Zolang ze maar € 19,99 of meer waard zijn, ontvang jij gratis voordeel. Onze klantenservice helpt je graag als je nog vragen hebt over de Playmobil figuurtjes van Ayuma. Is jouw kind geïnteresseerd in meer producten van Playmobil? Bekijk dan vooral onze andere sets online! Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Top1Toys? Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media. Spelen met Playmobil is nog nooit zo leuk geweest als met Top1Toys!