Top Agents

1 product

Filter

1 product

Filter

Nog ver voordat Playmobil The Movie in première ging, was er al een online Playmobil serie te zien in de vorm van Playmobil Top Agents. In de eerste film van Playmobil Top Agents krijgt een stel geheime agenten het ineens voor de kiezen. Attributen waar niemand het bestaan van afweet vliegen in het rond en vormen zo een bedreiging voor de Playmobil Top Agents. Ze moesten daardoor op de vlucht.

De Playmobil Top Agents weten kort daarna te achterhalen dat Dr. Drone de schurk is die deze slechte daden op zijn geweten heeft. Vanuit zijn commandocentrum verstuurt Dr. Drone vervelende opdrachten die uitgevoerd worden in de hele wereld. Zijn doel hierbij is om de baas te worden op aarde. De Top Agents haasten zich naar zijn centrale, maar trappen in de ‘boobytrap’. Top1Toys verkoopt verschillende ‘scènes’ uit de Playmobil Top Agents film, die je kinderen kunnen naspelen. Bekijk ze hier!

Top Agents Playmobil

De Top Agents van Playmobil worden in de reguliere film ondersteund door manschappen in hun eigen centrale, van waaruit ze opdrachten versturen naar hun team op de weg. De Top Agents van Playmobil zetten verschillende voertuigen in: van speciale straaljagers tot aan speciale varianten van buggy’s. Maar op het moment dat ze de basis gevonden hebben, worden ze beetgenomen door de ultrasterke drones van Dr. Drone.

Playmobil Top Agents kreeg in een later stadium ook nog een vervolg met de online series ‘Een Haaikop’ en ‘De Onderzeeër’. Bij de eerste serie willen de Top Agents Dr. Fisheye te vinden, die gezorgd heeft voor een zeebeving en achter de tralies moet. Daarvoor dienen ze onderzoek te verrichten dat onder water plaatsvindt, iets waar Dr. Fisheye niet van gediend is. Hij heeft namelijk veel kwaads in de zin en wil de wereld het liefst laten overspoelen. Uiteindelijk slagen ze erin om hem in de boeien te slaan, waarmee de aarde gered is van de ondergang.

Playmobil Top Agents auto

De geheime agenten moeten zich veel verplaatsen om hun missies te voltooien. De Playmobil Top Agents auto is één van de voertuigen waarin ze dit doen. Bij Top1Toys hebben we een tweetal Playmobil Top Agents auto’s opgenomen in ons assortiment. De Playmobil 70232 Arctic Rebels Sneeuwtrike is een voertuig dat drie wielen heeft en gekenmerkt wordt door zijn felgroene kleur. Het leuke aan dit voertuig van Playmobil Top Agents is dat er ook een kleine scooter meegeleverd wordt, zodat je de ander echt op de hielen kunt zitten. De Playmobil 70231 Spy Team Sneeuwmobiel is net als het andere stuk speelgoed elektronisch gestuurd en bevat tevens wat toevoegingen.

Top1Toys

Bestel nu jouw Playmobil Top Agents in de webshop van Top1Toys! Dankzij goede samenwerkingen met onze koeriers verzenden wij snel naar jouw huisadres, zodat jij jouw cadeau ook last-minute regelt. Indien je er de voorkeur aan geeft om bij ons langs te komen, raden we je aan om de actuele voorraad van jouw product te bekijken. Zo kom je nooit voor niets naar onze winkel!