City Life

21 producten

Filter

21 producten

Filter

Er is altijd wat te beleven in Playmobil City! Top1Toys heeft een grote keuze uit verschillende Playmobil City Life sets. Met de verschillende speelsets zit jij in een wereld vol met alledaagse bezigheden. De Playmobil City Life sets zijn geïnspireerd op het stadse leven, waar van alles te beleven valt. De Playmobil poppetjes kunnen vrij bewegen en kunnen met de open handjes ook allerlei onderdelen vastpakken. De sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en leveren gegarandeerd urenlang speelplezier op!

Bekijk de mooiste dieren in de Playmobil City Life zoo

In de Playmobil City Life zoo is er altijd wat te beleven! Ga op zoek naar de mooiste exotische dieren en luister naar het verhaal van de verzorgers. In de dierentuin zijn dieren uit alle werelddelen te vinden, zoals giraffen en pinguïns. Zij leven in grote verblijven, waardoor ze zich helemaal thuis voelen. Top1Toys heeft verschillende uitbreidingssets te koop voor de Playmobil City Life zoo, zoals zebra's, leeuwen, neushoorns, gorilla's en alpaca's. Richt de Playmobil City Life zoo in met jouw favoriete dieren en geniet van jouw eigen wonderlijke Playmobil City Life zoo!

Help de doktoren in de Playmobil City Life ziekenhuis

Oh nee, er moet iemand met spoed naar het Playmobil City Life ziekenhuis. In het kantoor wordt de laatste informatie doorgegeven, zodat de operatiekamer kan worden ingericht. Terwijl de Playmobil City Life ambulance gearriveerd is bij het ziekenhuis, maken de chirurgen zich op voor een beenoperatie. Gelukkig, de operatie is geslaagd! De patiënt wordt rustig opgelapt in de uitslaapkamer. Terwijl de ene patiënt net een geslaagde operatie heeft gehad, komt de volgende alweer met de brancard binnen. De doktoren moeten weer aan de slag. Zo valt er altijd wat te beleven in het Playmobil City Life ziekenhuis!

Beleef plezier in de Playmobil City Life school en speeltuin

Ook voor de allerjongsten valt er genoeg te beleven in Playmobil City. Overdag kunnen zij naar de Playmobil City Life school. Daar leren zij de allerleukste vakken in de knusse school. 's Ochtends staat er een les biologie op het programma en leren de kinderen alles over het menselijk lichaam. 's Middags volgen ze een lesje rekenen. Wanneer om 15:00 uur de bel gaat, gaat iedereen naar de Playmobil City Life speeltuin. Na een dag in de klas kunnen ze samen ravotten in de grote speeltuin. Schommelen, van de glijbaan, spelen in de zandbak of klimmen in de boomhut: in de Playmobil City Life speeltuin is er genoeg te doen om je urenlang te vermaken!

Playmobil City Life kopen bij Top1Toys

Wil jij de sets van Playmobil City Life kopen? Top1Toys heeft de allerleukste voor jou geselecteerd! De Playmobil City Life sets zijn snel en gemakkelijk op onze website te kopen. Plaats de producten in het winkelmandje, reken veilig af en wij verzenden de sets zo snel mogelijk naar jou op. Heb je de sets voor 16:00 uur bestelt, dan kun jij de volgende werkdag al beginnen met spelen! Daarnaast biedt Top1Toys gratis verzending vanaf €19,99. Koop dus nu jouw Playmobil City Life set bij Top1Toys!

Vragen?

Heb jij nog vragen over de Playmobil sets, de levering of over ons andere speelgoed? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder en voorzien jou van deskundig advies.