Poppenmeubels

8 producten

Filter

8 producten

Filter

Maak met de poppenmeubels van Top1Toys de ervaring van jouw kind nog echter! Je kleine kan namelijk nu bijna een volledig huis inrichten en precies doen wat vaders en moeders doen met hun kind. Alle poppenmeubels zien er ook ontzettend schattig uit, dus het is zeker een toevoeging aan de speelhoek of in de kamer van de kleine dreumes. Ontdek nu welke poppenmeubels nog ontbreken en waarmee jouw kind het spelen nog leuker kan maken!

Soorten poppenmeubels

Bij Top1Toys kun je uit een aantal superleuke poppenmeubels kiezen. Zo hebben we een Poppenbed Ledikant waarop de pop van jouw kind heerlijk kan slapen. Met een rustig muziekje op de achtergrond kan de pop helemaal tot rust komen en een heerlijk dutje doen. Onder het ledikant zit een ruime opbergkast waar nog wat spulletjes in kwijt kunnen. En met een poppenstoel kan de baby gezellig bij jullie aan tafel mee-eten! Zet de pop in de stoel zodat jouw kind gemakkelijk eten kan voeren. Of zoeken jullie nog een echte verzorgingstafel met schattige eenhoorntjes? Dit onderdeel van de poppenmeubels van Top1Toys is het perfecte hulpmiddel om goed voor de pop te kunnen zorgen. Zo is er ruimte om kleertjes op te hangen, zijn er opbergvakken en heb je een zitje met tafeltje waarop de pop kan liggen. Met deze poppenmeubels maak je het verhaal helemaal compleet!

Lekker slapen met deze poppenmeubels

Eén ding is zeker bij Top1Toys: de pop van jouw kind zal heerlijk slapen met al deze poppenmeubels. We hebben namelijk verschillende varianten van een poppenbed. Hierdoor kan jouw kind precies het bed uitzoeken dat hij of zij het mooiste vindt! Als jouw kind meerder poppen heeft, dan is het misschien leuk om het stapelbed aan te schaffen. Hier kunnen twee poppen heerlijk slapen, zonder eenzaam te zijn. Ook een handig bed is de Opvouwbare Little Diva. Die kunnen jullie bijvoorbeeld ook makkelijk meenemen op vakantie! Wel zo fijn als de pop dan in zijn of haar eigen bed kan slapen!

Poppenmeubels kopen bij Top1Toys

Met deze fantastische poppenmeubels van Top1Toys kan jouw kind precies nadoen wat ouders met hun baby doen. Het maakt vader en moedertje spelen net echt! Als je bij Top1Toys bestelt, dan profiteer je van al onze voordelen. Zo kun je op gratis verzendkosten rekenen als je bestelling € 19,99 of meer waard is. En als je vandaag nog voor 16:00 uur bestelt, gaan wij ons uiterste best doen het pakketje de volgende werkdag al bij jou thuis af te leveren. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!