Poppen accessoires

Producten 1-36 van 44

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 44

Pagina
Filter

Het assortiment van Top1Toys aan poppen accessoires bevat alles wat jouw kind als poppenouder nodig heeft om zijn of haar pop te verzorgen. Flesjes, luiers, fopspenen: voor de kleine baby kun je niet genoeg poppen accessoires in huis hebben. En als de pop groter wordt, leert ze dat ze naar het potje moet gaan en hoe ze moet fietsen. Ook daar heeft Top1Toys aan gedacht, dus tref je potjes, fietsjes en fietshelmpjes in onze collectie. Voor jouw poppenliefhebber hebben we van alles aan poppen accessoires, dus er zit vast iets tussen wat hij of zij helemaal geweldig zal vinden. Bekijk daarom nu samen al onze leuke producten en bestel het nog voor 16:00 uur om het de volgende werkdag al te ontvangen!

Soorten poppen accessoires

Ons aanbod poppen accessoires is enorm gevarieerd, dus we raden je aan om er eens rustig doorheen te scrollen. Toch zijn er een paar items die we voor jouw dreumes willen uitlichten. Zo is de Poppen Draagzak echt ontzettend leuk voor als jouw kind zijn of haar pop wil meenemen tijdens een wandeling of naar een speelafspraak. Ook het Fietsstoeltje is een ontzettend leuke manier om de pop naar verschillende plekken mee te nemen. Of wat dacht je van het schattige Baby Annabell Bad? Hiermee kan jouw kind zijn of haar pop weer helemaal schoonwassen na een dagje spelen of gewoon even lekker verwennen. Het geluid- en lichteffecten maken het één groot badfeestje! Zo zie je maar hoe leuk het is om te spelen met al deze poppen accessoires!

Poppen accessoires leuk voor jongens en meisjes

De poppen accessoires zijn voor alle kinderen een ontzettend leuke manier om het spelen met poppen net zoals spelen met een echte baby te laten lijken. Zo leren kinderen hoe het is om voor iemand te zorgen, wat goed is voor de ontwikkeling van het empathisch vermogen. Daarnaast is het ontzettend gezellig om alle vriendjes en vriendinnetjes van jouw kind uit te nodigen voor een poppenfeestje! Met al die leuke poppen accessoires kunnen de kinderen gezellig samen spelen en de poppen verzorgen.

Poppen accessoires kopen bij Top1Toys

Hebben jullie de leukste poppen accessoires bij elkaar verzameld in het winkelmandje? Als je nog voor 16:00 uur bij Top1Toys bestelt, dan gaan wij ons best doen je hele bestelling de volgende werkdag al bij jou thuis te bezorgen. Je kunt bij ons ook een account aanmaken en producten aan een verlanglijstje toevoegen. Dit is heel handig als de feestdagen eraan komen! Als je bestelling € 19,99 of meer waard is, dan heb je gratis verzendkosten. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!