Poppen zonder functies

9 producten

Filter

9 producten

Filter

De poppen zonder functie in het assortiment van Top1Toys zijn een schattige toevoeging aan de gezellige poppen- en knuffelcollectie van jouw kleine dreumes. Deze poppen zonder functie zijn voor hen een vriendje of vriendinnetje waar ze fijn mee kunnen spelen en die ze goed kunnen verzorgen. Je vindt in ons assortiment zachte poppen zonder functie van stof, maar ook poppen van stevig kunststof. Voor kinderen van iedere leeftijd zijn er wel lieve poppen zonder functie bij Top1Toys te vinden.

Verschillende poppen zonder functie

We geven jouw kind graag een aantal opties van verschillende poppen zonder functie om uit te kiezen. Zo hebben we verschillende Baby Born poppen. Jouw kleine kan een echte papa of mama worden met deze schattige baby’s. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen de pop verschonen, in een lekker bad doen, fijn mee knuffelen en in de avond heerlijk in bed stoppen. Ook hebben we hele lieve poppen zonder functie die volledig gemaakt zijn van stof en dus heel zacht zijn om mee te knuffelen. Met deze pop kan je kind ook veilig slapen, zonder op harde stukken terecht te komen. Hierdoor zorgen alle poppen voor een leuke speeltijd!

Samen spelen met poppen zonder functie

Wij vinden bij Top1Toys stiekem het allerleukste om met zoveel mogelijk poppen zonder functie te spelen! Zo kan je kind bijvoorbeeld een gezellig theefeestje geven, of samen met de poppen een toneelstuk opvoeren. Als jouw kleine broertjes of zusjes heeft, is het misschien wel leuk om samen vader en moedertje te spelen met de baby poppen zonder functie. Of nodig alle vriendjes van jouw dreumes uit en maak er één groot poppenfeestje van! Zo Top1Toys probeert altijd het leukste speelgoed voor jouw kinderen te maken!

Poppen zonder functie kopen bij Top1Toys

Is jouw kind al helemaal verliefd op één van de poppen zonder functie? Dan snappen we helemaal bij Top1Toys, want ze zijn ook zo ontzettend schattig! Daarom willen we ze natuurlijk zo snel mogelijk bij je bezorgen. Als je nog voor 16:00 uur een bestelling plaatst, kunnen we het de volgende werkdag al bij jou thuis bezorgen. Dat is ook heel handig als je nog snel een cadeautje zoekt voor een verjaardag! Bij ons online bestellen is heel eenvoudig: plaats alles wat je wilt heel makkelijk in de winkelwagen en reken af met je gewenste betaalmethode. Als je bestelling € 19,99 of meer waard is, dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail ons naar klantenservice@top1toys.nl. Spelen is nog nooit zo leuk geweest als met het speelgoed van Top1Toys!