Zuru robo alive dino fossil find series 2

19,99
Duik in de opwindende wereld van de prehistorie met ons avontuurlijke Robo Alive Dino Fossil Find Series 2 opgravingsset! Graaf door lagen van vulkanische rotsen, zand en slijm met het bijgeleverde opgravingsgereedschap om één van de vier indrukwekkende Magmasaurus dinosaurusfossielen te ontdekken: T-Rex, Triceratops, Ankylosaurus of Stegosaurus.

Zodra je de fossiele onderdelen hebt opgegraven, kun je deze in elkaar zetten om je eigen dinosaurus skelet tot leven te brengen. Elk skelet is uitgerust met licht- en geluidseffecten die de oertijd weer tot leven wekken. Trek aan de staart van jouw dinosaurus en zie hoe zijn ogen oplichten terwijl hij een angstaanjagend gebrul laat horen, compleet met een magmastijl die zorgt voor een realistische en spannende ervaring.

Dit speelgoed is perfect voor jonge paleontologen en avonturiers vanaf 5jaar, en biedt een interactieve manier om meer te leren over de fascinerende wereld van dinosaurussen. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege kleine onderdelen. Bereid je voor op een prehistorisch avontuur en breng de machtige dinosaurussen weer tot leven met ons dinosaurusfossiel opgravingsset!

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml