Zapf

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk

Zapf Creation is de meest toonaangevende merkfabrikant van speel- en functiepoppen en toebehoren in Europa en is bekend van merken als BABY born, Baby Annabell en CHOU CHOU. Zapf ziet zichzelf als wereldwijde aanbieder van meisjesspeelgoed en ontwikkelt en distribueert hoogwaardige spelconcepten.

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zapf Creation is de meest toonaangevende merkfabrikant van speel- en functiepoppen en toebehoren in Europa en is bekend van merken als BABY born, Baby Annabell en CHOU CHOU. De merknamen van Zapf, vooral BABY born, worden in meer dan 65 landen verkocht. Het bedrijf werd opgericht in 1932 door Rosa en Max Zapf en ze begonnen direct met de fabricage van poppen.

Zapf ziet zichzelf als wereldwijde aanbieder van meisjesspeelgoed en ontwikkelt en distribueert hoogwaardige spelconcepten. Over de hele wereld wordt Zapf vertegenwoordigd door verschillende filialen en het bedrijf heeft ongeveer 80 medewerkers. Naast speel- en functiepoppen heeft Zapf een toenemend aantal producten in andere speelgoedcategorieën.

Zapf stelt hoge eisen aan de kwaliteit, het design, de veiligheid en de speelwaarde van producten. De kwaliteitsgarantie is een hoofdtaak voor Zapf.

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder