Weetjes Kwartet Dierenpoep - Kaartspel

6,99
Het "Weetjes Kwartet Dierenpoep" spel neemt je mee op een unieke en leerzame ontdekkingsreis naar de wereld van dieren en hun uitwerpselen! Dit opmerkelijke kwartetspel is geschikt voor jong en oud en biedt fascinerende informatie over de natuurlijke wereld. Elke kaart is gevuld met boeiende feiten over dierenpoep, prachtig geïllustreerd met afbeeldingen die je versteld doen staan.

Met 38 speelkaarten en duidelijke spelregels is het "Weetjes Kwartet Dierenpoep" spel ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Het is een speelse en educatieve manier om meer te leren over het gedrag van dieren, hun voeding en hun leefomgeving.

Dit spel biedt niet alleen eindeloos plezier, maar stimuleert ook de nieuwsgierigheid en kennis van jonge spelers. Terwijl je speelt, ontdek je interessante feiten over de variëteit van dierenpoep in het dierenrijk en hoe het een cruciale rol speelt in de ecologie.

Hoewel het onderwerp misschien ongewoon is, maakt het "Weetjes Kwartet Dierenpoep" spel leren en ontdekken leuk en boeiend. Het is een perfect cadeau voor jonge natuurliefhebbers en avonturiers die graag meer willen weten over de wonderen van de natuur. Dus laat het spel beginnen en duik in een educatief avontuur dat je zeker nooit zult vergeten!
Meer informatie Meer weergeven
Hoeveel kaarten bevat het spel Weetjes Kwartet?

Het Spel Weetjes Kwartet heeft 38 speelkaarten.

trustpilot-product.phtml