Opblaasfiguren

Producten 1-36 van 44

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 44

Pagina
Filter

Zo gauw het mooi weer is, besluiten veel Nederlanders om er een lekkere stranddag van te maken. Vaak moet je al vroeg vertrekken om lange files en problemen met parkeren te voorkomen. Maar eenmaal aangekomen op het strand kan het plezier beginnen. Met opblaasfiguren voor het zwembad kun je heerlijk in de zee dobberen, terwijl je je door de golven laat meevoeren. Geef je meer de voorkeur aan het zwembad? Ook hiervoor zijn de opblaasfiguren voor het zwembad geschikt. De opblaasfiguren voor het zwembad zijn niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook kinderen kunnen zich hiermee urenlang vermaken. Lees hier meer over de opblaasfiguren voor het zwembad.

Opblaasfiguren zwembad gebruiken

Vaak is het het handigst om de opblaasfiguren voor het zwembad plat mee te nemen. Omdat sommige luchtbedden en zwembanden best groot zijn, kan het een zware klus zijn, om ze zelf op te blazen. Daarom is het verstandig om meteen in een pomp te investeren. Een elektrische pomp is handig, maar let er in dit geval wel op dat je geen stroom nodig hebt. Want op het strand, maar ook bij het zwembad zul je dit niet zo snel aantreffen.

De opblaasfiguren voor het zwembad mogen in zwembaden bijna altijd wel worden gebruikt. Echter is het soms te druk, waardoor het zwembad kan aangeven dat luchtbedden en co niet gewenst zijn. Bij de zee is dit anders. Hier is weliswaar altijd genoeg plek, maar soms kan het gevaarlijk zijn om opblaasfiguren voor het zwembad op open water te gebruiken. Dit heeft dan met de stroming en de wind te maken. Op bewaakte stranden kun je aan een oranje windzak zien dat je die dag geen drijvende voorwerpen mag gebruiken.

Luchtbed en zwemband voor alle leeftijden

Combineer een zwemband voor volwassenen met een zwemband voor de baby om gezellig met je kleintje op het water te kunnen drijven. Doe dit wel in het zwembad, zodat je kindje niet kan afdrijven op de gevaarlijke zee. Gebruik ook altijd zwembandjes voor als je baby uit de zwemband valt. Hierdoor blijven ze drijven en is het gevaar op verdrinken een stuk kleiner dan wanneer je de zwembandjes achterwege laat. Je kunt ook samen met de kleintjes op grotere opblaasfiguren voor het zwembad dobberen. Hiervoor zijn de opblaaseilanden ook erg geschikt. Het voordeel hiervan is dat er vaak ook een bodem in zit, zodat de jongste kinderen er niet zomaar uit kunnen vallen. Let bij gebruik op zee wel op dat jullie niet te ver van de kust afdrijven.

Veel keus

Ben je op zoek naar opblaasfiguren voor het zwembad? Dan is er een hoop keus. Vooral wanneer je er eentje voor je kinderen koopt, is het leuk om hem samen uit te zoeken. Een ijsje, worst of pizzapunt? Dit is net zo goed mogelijk als een smiley, lolly of een stuk fruit. Hoe leuk is het om op deze vrolijke luchtbedden in het water te dobberen? Natuurlijk mag een opblaasbare strandbal of een opblaasbaar volleybalnet niet ontbreken, om het dobberen met een actieve activiteit af te wisselen!

Opblaasfiguren voor het zwembad kopen

Ben je op zoek naar opblaasfiguren voor het zwembad? Dan bij je bij Top1Toys aan het juiste adres. Hier vind je niet alleen een groot assortiment aan luchtfiguren, maar ook praktische accessoires. Denk aan peddels, een reparatieset en een elektrische pomp. Je kunt de producten heel eenvoudig op de website bestellen, zodat je ze vaak nog de volgende dag in huis hebt. Vanaf € 19,99 heb je gratis verzending. Wil je liever naar een fysieke winkel? Je kunt op de website meteen even checken welke luchtbedden er waar aanwezig zijn. Zo weet je zeker dat je het luchtbed kunt kopen, waar jouw kind zijn zinnen op heeft gezet. Bekijk ook ons andere waterspeelgoed om jouw uitrusting voor een dagje strand of zwembad helemaal compleet te maken!