Vtech Toet Toet Pro Teddy Takelwagen

10,99
Ontmoet de schattige Vtech Toet Toet Auto Teddy Takelwagen, het nieuwste lid van de Toet Toet Auto's collectie! Met Teddy Takelwagen wordt spelen een avontuur vol geluid en plezier.

Verzamel alle voertuigen uit de Toet Toet Auto's collectie en ontdek de magische wereld van interactieve speelpret. Druk op de knipperende gezicht-toets en laat je verrassen door geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en zelfs gezongen liedjes. Beweeg de wiellift en je hoort nog meer vrolijke zinnetjes en grappige geluiden. 

Teddy Takelwagen is de ultieme speelkameraad met zijn magische sensor herkenning, die grappige zinnetjes, vrolijke liedjes en aanstekelijke melodietjes activeert. En het beste is dat je Teddy Takelwagen kunt gebruiken met de andere Toet Toet Auto's en Zoef Zoef Dieren speelsets voor nog meer speelplezier!

Met 6 vrolijke melodietjes, 3 gezongen liedjes, een stevig en duurzaam ontwerp, en zelfs een handige aan/uit-schakelaar met automatische uitschakeling, is Teddy Takelwagen perfect voor kinderen vanaf 1 jaar. Dit schattige voertuig is klaar om de garage in te duiken en urenlang speelplezier te bezorgen. Voeg Teddy Takelwagen vandaag nog toe aan je collectie en laat het avontuur beginnen!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml