Vrachtwagen Siku + Container

30,99
inclusief BTW
Omschrijving
Er is altijd een aan- en afvoer van producten: zowel in de stad als op de bouwplaats en het platteland. Met deze Mercedes-Actros transportcombinatie met twee containers kun jij veel producten tegelijk vervoeren. Voorzie je stad van eten, kleding, spelletjes en meer of breng voedsel of andere producten naar de boerderij of bouwplaats. Je kunt ook één container vervoeren, als je niet zoveel spullen nodig hebt. Dan haal je de achterste container er gewoon af en schuif je het achterste deel van het chassis in. In de containers zitten ook nog eens beweegbare deuren, zodat je gemakkelijk kunt laden en lossen. Een echte aanwinst voor je SIKU verzemeling dus!

Allerlei producten worden met zeecontainers over de hele wereld vervoerd. Over de weg wordt het vervoer van de containers overgenomen door vrachtwagens met speciale opleggers. Dit onderwerp zet SIKU om met de nieuwe Mercedes-Actros transportcombinatie met twee containers. De variabele oplegger kan, afhankelijk van de belasting met één of twee containers, in de lengte worden versteld. Wanneer er slechts één container wordt vervoerd, kan het achterste deel van het chassis worden ingeschoven zodat de container optimaal midden op de oplegger kan worden geplaatst. De containers zijn uitgerust met beweegbare deuren voor eenvoudig be- en ontladen.

Siku maakt speelgoedmodellen van voertuigen. Deze zijn gemaakt van metaal en hebben kunststof delen. Ze zijn zeer natuurgetrouw op schaal gemaakt. Vrachtwagen met container nummer 3921.
Vrachtwagen Siku + Container
Meer informatie
Art.nr. 319-3921
EAN Code 4006874039210
Materiaalsoort Combi
Lengte verpakking 36 cm
Breedte verpakking 7 cm
Hoogte verpakking 12 cm
Leeftijd 2 - 4 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 3 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Jongens