Genomineerden Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019

De Speelgoed van het Jaar verkiezing wordt ieder jaar gehouden in Nederland. Uiteindelijk wordt het speelgoed waarop je kunt stemmen bekend gemaakt. Top 1 Toys heeft ook artikelen van de genomineerden van Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Die kun je vinden op deze pagina. Als je wilt, kun je het ook direct kopen. Meer info over deze verkiezing lees je onderaan deze pagina! 

Filter
Van hoog naar laag sorteren
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Ieder jaar wordt in Nederland de Speelgoed van het Jaar gegeven aan een aantal producten in verschillende leeftijdscategorieën. De verkiezing wordt georganiseerd door de Stichting SpeelGoed Nederland. De stichting geeft ook voorlichting over goed spelen met speelgoed.

Speelgoed moet aan heel veel eisen voldoen voor het in de winkel komt. En dan moet jij het ook nog leuk genoeg vinden om er mee te spelen. Ieder jaar kunnen speelgoedleveranciers een aantal artikelen inleveren bij de organisatie om die te laten beoordelen door een vakjury.

Het speelgoed dat ze insturen, wordt op verschillende manieren beoordeeld. Er wordt onder andere gekeken of de prijs goed past bij het product, of het product origineel en leuk is en hoe leuk het is om met het product te spelen.

Uiteindelijk wordt er speelgoed geselecteerd dat kans gaat maken op de titel Speelgoed van het Jaar. Dit speelgoed is verspreid over verschillende leeftijdscategorieën, want iemand van drie jaar vindt andere dingen leuk als iemand van tien jaar. De artikelen die hiervoor gekozen worden, zijn genomineerd als speelgoed van het jaar. En dan kunnen jij en alle andere mensen gaan kiezen wat ze het mooist vinden. Daar kun je dan op stemmen.

Een deel van het speelgoed waarop je kunt stemmen vind je op deze pagina. Als je wilt, kun je het ook direct kopen. Let wel op: alle leeftijdscategorieën staan door elkaar! Als je wilt weten welke leeftijdscategorieën er zijn, kun je hier kijken. Daar vind je ook de link waar je kunt stemmen op het speelgoed.

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder