Tractor Siku John Deere Met Aanhanger

€ 15,99
inclusief BTW
Omschrijving
Met deze John Deere tractor met die-as-trogvormige kipwagen wordt het vervoeren en lossen van producten op je boerderij een eitje! Vul de kipwagen door middel van de frontlader met aardappels, graan of andere geoogste gewassen en rijd naar de plek van bestemming. Daar aangekomen kun je de kipwagen laten kantelen met het hydraulische systeem, waardoor de inhoud er weer uitvalt. Zo wordt het vervoeren en opbergen van je gewassen heel gemakkelijk! Je kunt de kipwagen ook loskoppelen en een andere SIKU aanhangwagen aankoppelen.
Dit mooie model is een handige toevoeging aan je SIKU boerderijverzameling. 

Toptractor in HO-formaat met stevige drie-as-trogvormige kipwagen. Getrouw naar het originaal vervaardigde velgen met gegommeerde loopvlakken. Afneembare kap, frontgewicht en aanhangwagen-koppeling. Vervolledigd wordt het model door een neiuwe, heel gedetailleerd gevormde voorlader met schep. De drie-as trogvormige kipwagen van het merk Krampe bestaat, tot op kleine delen, bijna uitsluitend uit METAAL. Dit vormt in het groottebereik 1:87 een nieuw kwaliteitscriterium. De gedetailleerde omzetting van vele kleine bijzonderheden aan deze combinatie maakt het model tot een pronkstuk op iedere kinderkamer-boerderij, in de verzamelaarvitrine of op de modelspoorweg. SIKU 1843.
Siku maakt speelgoedmodellen van voertuigen. Deze zijn gemaakt van metaal en hebben kunststof delen. Ze zijn zeer natuurgetrouw op schaal gemaakt. John Deere met aanhangwagen nummer 1843.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk
Tractor Siku John Deere Met Aanhanger
Meer informatie
Art.nr. 319-1843
Product inschakelen Ingeschakeld
EAN Code 4006874018437
Materiaalsoort Metaal
Lengte verpakking 23 cm
Breedte verpakking 6 cm
Hoogte verpakking 8 cm
Leeftijd 2 - 4 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 3 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Jongens