Tractor Siku Claas Axion 950

€ 32,99
inclusief BTW
Omschrijving
Een goede tractor is onmisbaar op je boerderij. Met deze Claas Axion 950 kun je allerlei werkzaamheden uitvoeren. Je kunt zowel voor als achter machines aankoppelen om te gebruiken op de boerderij.  De motorkap kan open, op het cabinedak zitten twee zwaailampen en de cabine kun je loshalen. De spiegels zijn inklapbaar. Deze multitasker is een uitstekende toevoeging aan je SIKU boerderijverzameling!

Een enorm trekvermogen gaat samen met een zeer hoog bedieningscomfort en ontvouwt gebruiksmogelijkheden die hun weerga niet kennen. Met een vermogen van 400 PS dat in de oorspronkelijke versie superieur is, kan de nieuwe Claas Axion 950 elke uitdaging aan. Deze topmachine verrijkt het SIKU-assortiment grote tractoren vanaf de herfst van 2012. Behalve de vertrouwde onderdelen als fuseebesturing en SIKU-koppelingen is dit model uitgerust met twee zwaailichten op het cabinedak en inklapbare spiegels. De cabine is rondom voorzien van glas en is afneembaar. Velgen getrouw naar het origineel en luchtbanden met landbouwprofiel maken het beeld van dit hoogwaardige model compleet. SIKU 3280.
Siku maakt speelgoedmodellen van voertuigen. Deze zijn gemaakt van metaal en hebben kunststof delen. Ze zijn zeer natuurgetrouw op schaal gemaakt. Claas Axion 950 nummer 3280.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk
Tractor Siku Claas Axion 950
Meer informatie
Art.nr. 319-3280
Product inschakelen Ingeschakeld
EAN Code 4006874032808
Materiaalsoort Metaal
Lengte verpakking 23 cm
Breedte verpakking 7 cm
Hoogte verpakking 14 cm
Leeftijd 4 - 6 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 5 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Jongens