Thinkfun Rush Hour - Denkspel

22,99 Adviesprijs 24,99
Baan je een weg door de verkeerschaos met het spannende spel Rush Hour van Thinkfun! Dit is hét spitsuurspel dat je brein laat kraken terwijl je ontsnapt met je rode auto. Het doel is simpel: kies een opdracht en plaats de auto's en vrachtwagens op het verkeersrooster zoals aangegeven in de illustratie. Vervolgens is het aan jou om je rode auto zo snel mogelijk uit de verkeersopstopping te manoeuvreren. Het lijkt eenvoudig, maar schijn bedriegt!

Met maar liefst 40 uitdagende opdrachten en bijbehorende oplossingen biedt Rush Hour urenlang plezier en een steeds grotere uitdaging. De opdrachten variëren van beginner tot expert, waardoor je stap voor stap kunt groeien in het spel en je vaardigheden kunt verbeteren. Het is de ultieme test van je strategisch denken en ruimtelijk inzicht.

En goed nieuws! Het spel wordt nu geleverd in een gloednieuwe doos, die ervoor zorgt dat je Rush Hour altijd veilig en georganiseerd kunt bewaren. In de doos vind je onder andere 1 rode auto, 15 hinderende voertuigen om je te laten puzzelen, en een handig verkeersrooster om je uitdagingen op te zetten. En voor de reizigers onder ons, is er zelfs een opbergzakje om Rush Hour overal mee naartoe te nemen.

Of je nu een doorgewinterde Rush Hour-expert bent of het spel voor het eerst probeert, dit spel zal je brein zeker op de proef stellen en je uitdagen om te zien hoe snel jij de verkeersopstopping kunt ontwijken. Dus, ben jij klaar voor de Rush Hour-uitdaging?
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml