Summer Waves Zwembad Elite Rectangular Frame 732 X 366 X 132 cm + zandfilterpomp

1.299,99
Summer Waves Zwembad Elite Rectangular Frame 732 x 366 x 132 cm


De Summer Waves Zwembad Elite Rectangular Frame 732 x 366 x 132 cm is de perfecte oplossing voor verkoeling in de zomer in je eigen achtertuin. Met een watercapaciteit van 31771 liter en een afmeting van 732 x 366 x 132 cm, biedt dit zwembad de ideale gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de zon. Dankzij de meegeleverde Zand Filter Pomp, is het water vanaf de eerste dag schoon en fris. Dit zwembad is speciaal ontworpen om een custom in-ground zwembad te simuleren, maar heeft het voordeel van mobiliteit.

Met een montagetijd van slechts 60 minuten, kun je snel en eenvoudig beginnen met zwemmen. De Zand Filter Pomp, met een capaciteit van 5,110 liter per uur, houdt het water schoon en fris door gebruik te maken van zand. Dit filterzand hoeft slechts een keer in de vijf jaar vervangen te worden, wat het milieuvriendelijk maakt.

Het zwembad is voorzien van de SureStep™ Trap, een stevig en lichtgewicht stalen frame met zware kunststof treden. Hierdoor is het zwembad veilig en eenvoudig te betreden en verlaten. Ook beschermt het grondzeil de bodem van het zwembad tegen beschadiging.

Het afdekzeil beschermt het zwembad tegen bladeren en ander vuil van buiten. Dit zorgt ervoor dat het zwembad altijd schoon en opgeruimd is. Bovendien wordt een zwembad onderhoudsset meegeleverd, inclusief een zuiger, schepnet en telescopische aluminium stang.

In samenvatting, de Summer Waves Zwembad Elite Rectangular Frame 732 x 366 x 132 cm is een premium bovengrondse zwembad met een stevig en robuust ontwerp, gecombineerd met een hoge watercapaciteit en schoonwatertechnologie. Het zwembad is gemakkelijk te assembleren en te onderhouden en biedt een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de zomer in de comfort van je eigen achtertuin.

Inhoud:
  • Afmeting zwembad: 732 x 366 x 132 cm
  • Watercapaciteit: 31771 liter (90% gevuld)
  • Klaar voor water in 60 minuten
  • Zand Filter Pomp 5,110 liter p/u; zorgt voor fris en schoon water door gebruik van zand, Filterzand hoeft maar 1 x in 5 jaar vervangen te worden (milieuvriendelijk)
  • SureStep™ Trap; stevig lichtgewicht stalen frame met zware kunststof treden
  • Grondzeil voor bescherming van de bodem van het zwembad
  • Afdekzeil tegen bladeren en vuil van buiten
  • Zwembad onderhoudsset; inclusief zuiger, schepnet en telescopische aluminium stang
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml