Stabilo Pen 68 Colorparade Antraciet/Lichtblauw 20 Kleuren

24,99
Absoluut, kleuren is een fantastische en ontspannende bezigheid! Als kleuren een van je favoriete activiteiten is, dan zijn de Stabilo Pen 68 Color Parade viltstiften de perfecte keuze voor al je tekeningen en schetsen. Deze set bevat maar liefst 20 verschillende kleuren, waardoor je een breed scala aan mogelijkheden hebt om je creatieve ideeën tot leven te brengen.

Wat maakt de Stabilo Pen 68 Color Parade viltstiften zo speciaal?
- Ze hebben een schrijfbreedte van ongeveer 1 mm, waardoor je gedetailleerde en precieze tekeningen kunt maken.
- De inkt is reukloos en op waterbasis, wat betekent dat je zonder zorgen kunt kleuren zonder vervelende geuren.
- Een handige eigenschap is dat deze stiften tot 24 uur zonder dop kunnen overleven, wat ze uiterst duurzaam maakt en voorkomt dat de inkt snel uitdroogt.
- Bovendien wordt de set geleverd in een stijlvolle lichtblauwe verpakking die ook als deskset kan dienen, waardoor je je stiften altijd georganiseerd en binnen handbereik hebt.

Met de Stabilo Pen 68 Color Parade viltstiften in je collectie ben je altijd klaar om je kunstwerken tot leven te brengen met een prachtig kleurenpalet. Of je nu graag mandala's kleurt, creatieve illustraties maakt, of gewoon ontspant met een kleurboek voor volwassenen, deze stiften zijn er om je te ondersteunen bij elke kleurrijke stap van je reis. Dus pak ze en laat je verbeelding de vrije loop gaan!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml