Stabilo Cappi Etui 24 Stuks

17,99
De Stabilo Cappi is de ideale oplossing om voorgoed af te rekenen met zoekgeraakte doppen en om het kleuren voor kinderen nog handiger te maken. Hier zijn enkele van de geweldige eigenschappen van de Stabilo Cappi:

-Dopring: De doppen van deze stiften kunnen eenvoudig aan een flexibele ring worden bevestigd. Dit betekent dat de doppen niet langer kwijtraken en altijd bij elkaar worden gehouden. Geen gedoe meer met losse doppen die overal rondslingeren!

- Uitzonderlijke tube-vorm: De tube-vorm van de stift zorgt ervoor dat deze niet wegrolt, wat handig is tijdens het kleuren. Hierdoor blijft de stift binnen handbereik en rolt hij niet van tafel of het bureau.

- Ideaal voor onderweg: De Stabilo Cappi is perfect voor onderweg, of je nu in de trein, auto of het vliegtuig zit. Dankzij de dopring en de vorm rolt de stift niet weg, zelfs niet tijdens het reizen.

- Ergonomische gripzone: De stift is ergonomisch vormgegeven en biedt een optimale grip in de kinderhand. Dit zorgt voor comfortabel en nauwkeurig kleuren, zonder vermoeid te raken.

- Makkelijk uitwasbare inkt: De inkt van de Stabilo Cappi is eenvoudig uitwasbaar, wat geruststellend is voor ouders en verzorgers. Eventuele vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen.

- Geventileerde dop: De dop is voorzien van ventilatie, wat de veiligheid van kinderen nog verder vergroot.

- Langdurig gebruik zonder uitdrogen: De Stabilo Cappi kan tot 24 uur zonder dop blijven liggen zonder uit te drogen, wat betekent dat kinderen hun creativiteit kunnen uiten zonder zich zorgen te hoeven maken over het uitdrogen van de stiften.

Kortom, de Stabilo Cappi is een slim ontworpen en praktische keuze voor kinderen die van kleuren houden. Het maakt kleuren gemakkelijker en leuker, zowel thuis als onderweg, en biedt handige functies zoals de dopring om de stiften georganiseerd te houden. Een geweldige toevoeging aan de creatieve gereedschapskist van elk kind!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml