Tennis

17 producten

Filter

17 producten

Filter

Tennis

Tennis is één van de meest populaire sporten ter wereld. Spelers zoals Nadal, Federer, Williams en Osaka zijn enorm leuk om te kijken, maar zijn ook hele goede voorbeelden voor wanneer je zelf tennis wilt gaan spelen. Om deze sport te spelen, heb je een racket en een tennisbal nodig. Heb jij een veldje dichtbij je huis zitten, of misschien zelfs genoeg ruimte in je achtertuin? Dan is tennis het perfecte spel voor jou. Speel direct met onze tennisitems!

Verschillende tennis spelletjes

Het leuke aan deze sport is dat je niet enkel het spel zelf hoeft te spelen, maar dat er ook enorm veel leuke tennis spelletjes zijn. Deze kun je gebruiken als training, maar zijn ook een leuke afwisseling van het overslaan. We geven je een paar voorbeelden van leuke spelletjes:

  • Squash: je hebt enkel een bal, twee rackets en een muur nodig en je kunt spelen. In principe werkt squash hetzelfde als tennis. Het enige verschil is dat je niet over een net slaat, maar tegen een muur. Erg leuke afwisseling dus!
  • Tafeltennis: met deze tennisvariant ben je vast al bekend. De regels zijn vrijwel hetzelfde als bij normale tennis, maar hier sla je op een tafel in plaats van op een veld. Deze variant kan ook met meerdere mensen tegelijkertijd worden gespeeld, wat erg gezellig kan zijn.
  • Badminton: ook deze variant is je vast bekend. Badminton gebruikt geen tennisbal, maar een shuttle. Deze zijn een stuk lichter, waardoor je een net wat andere beweging kan verwachten dan in een tennispotje. Door deze mogelijkheid, kan je net wat meer spelen op de verwachtingen van je tegenstander. Tactisch handelen is dus heel handig hier!

Tennis sport items

De zojuist benoemde varianten zijn leuk, maar de tennis sport blijft de leukste sport die er is! Maar, om deze sport te beoefenen, zal je ook verschillende items nodig hebben. Anders kun je niet trainen! Denk hierbij aan items zoals het racket, maar ook de ballen en je sportkleding. Je denkt misschien dat er niet zo heel veel verschil tussen een verschillende ballen, maar niets is minder waar. Kijk maar eens naar hoe kritisch een professionele tennisspeler een bal keurt voordat die opslaat!

Met de juiste items ben jij klaar om van start te gaan. Je trainer heeft vast veel goede oefeningen waar jij mee kunt oefenen, maar solo kun jij nu ook aan de slag. Kijk bijvoorbeeld eens naar een van de Grand Slam finales en probeer de bewegingen van jouw favoriete spelers na te doen!

Tennis spullen kopen bij Top 1 Toys

Heb jij de juiste tennis benodigdheden gevonden? Super! Via Top 1 Toys kun je deze producten bestellen, maar op de pagina van dit product staat ook of deze aanwezig is in de dichtstbijzijnde winkels vanaf jouw locatie. Zo weet je zeker dat je het product vandaag nog in huis hebt! Is dit niet het geval? Dan is online bestellen een goed plan. Wij proberen het product morgen al bij jou in huis te bezorgen. Wacht dus niet langer en bestel jouw tennis items direct!