Speeltafels

4 producten

Filter

4 producten

Filter

Vraag jij je af wat een speeltafel precies is? Met speeltafels bedoelen wij bijvoorbeeld voetbaltafels en airhockeytafels. Deze bieden wij allebei bij Top1Toys aan! Deze spellen zijn geschikt voor jong en oud en daarom leuk om te spelen met familie, vrienden en collega’s. Kenmerkend voor deze spellen is het enthousiasme en fanatisme, waarmee de spelers zich inzetten. Met een speeltafel hoef je dus niet bang te zijn dat het een saaie avond, lunchpauze of familie avond wordt. Zelfs de mensen die niet zo’n fan zijn van (bord)spellen, zullen alles geven voor de winst! Bekijk hier snel het aanbod en scoor jouw speeltafel!

Speeltafel kind

Ben jij op zoek naar een speeltafel voor jouw kind? Dan hebben wij dé geschikte speeltafels voor zowel jong als oud. Doordat de speeltafels ook in kleiner formaat verkrijgbaar zijn kan je deze overal neerleggen. Hierdoor kan jouw kind ook meespelen met een potje tafelvoetbal. Bij een normale voetbaltafel kan het zijn dat deze te hoog is en hij of zij hier niet bij kan. Dat probleem is met de mini voetbaltafel dus verholpen. Het is dan ook wel zo leuk als iedereen mee kan spelen.

Voetbaltafel

De meest bekende speeltafel is de voetbaltafel. Tegenwoordig hebben veel kantoren een voetbaltafel in hun kantine staan, maar er zijn zelfs mensen die er een in hun woonkamer neerzetten. Nu heeft niet iedereen hier altijd plek voor en dus bieden wij ook kleine voetbaltafels aan. Deze zijn eenvoudig mee te nemen naar vrienden, het park of op vakantie. Het is hierdoor dus mogelijk om overal te tafelvoetballen. Je kunt een mini voetbaltafel kopen om mee te nemen naar een gezellige borrelavond met vrienden. Je pakt dan heel gemakkelijk jouw speeltafel uit jouw tas en legt deze neer op tafel. Zo kunnen jij en jouw vrienden eens iets anders spelen dan jullie gebruikelijke kaart- of bordspel.

Speeltafel kopen bij Top1Toys

Bij Top1Toys kan je een speeltafel kopen voor een voordelige prijs. Bestel jij jouw voetbaltafel voor 16:00 uur, dan heb je deze morgen al in huis. Met uitzondering van het weekend. Bestel jij namelijk op vrijdag na vier uur of in het weekend? Dan ontvang jij jouw bestelling op dinsdag. Mocht jij vragen hebben over jouw bestelling en onze voorwaarden, dan kan je altijd een blik werpen op onze FAQ pagina. Hier hebben wij de meest gestelde vragen alvast voor jou beantwoord. Als jouw vraag er niet tussenstaat, dan mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Dit kan heel eenvoudig via onze klantenservice.

De beste service en producten voor ieder budget

Bij Top1Toys vinden wij het belangrijk dat iedereen blijer onze winkel of webshop verlaat dan dat hij of zij binnenkwam. Daarom vind je bij ons een breed assortiment met voldoende keuze aan producten binnen ieder prijssegment. Wij horen het graag wanneer je blij bent met jouw aankoop, maar ben jij niet helemaal tevreden over jouw aankoop? Dan zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij wel tevreden bent met jouw product en onze service. Dus wil jij ons iets laten weten, dan luisteren wij graag!