Inline-Skates / Rolschaatsen

17 producten

Filter

17 producten

Filter

Niks is zo lekker als eropuit gaan als het lekker weer is buiten. Een beetje beweging kan bovendien ook nooit kwaad. Met je rolschaatsen kom je makkelijk van A naar B en het is ook nog extra leuk! Je kunt natuurlijk ook de fiets pakken maar met de rolschaatsen beleeft je kind veel meer plezier. De rolschaatsen zijn te verkrijgen in maat 29 tot 34 en ze zijn in twee kleuren te vinden in onze collectie. Rolschaatsen zijn voor zowel jongens als meisjes. Bekijk snel het aanbod hieronder!

Rolschaatsen kind

Rolschaatsen kun je vergelijken met skeeleren, maar het werkt net even anders. Rolschaatsen zijn eigenlijk ook een soort schoenen op wieltjes. Rolschaatsen bestaan al heel lang en hier heb je ook een andere techniek voor nodig dan met skeeleren. Met deze coole skates beweegt jouw kind makkelijk en snel over de weg. Met de échte rolschaats techniek beweeg je je benen meer naar voren en achteren ten opzichte van de skeelertechniek waarbij je de benen naar de zijkant brengt. Maar geen zorgen; dit hebben kinderen binnen no-time onder knie en voor je het weet rollen zo makkelijk met hun rolschaatsen kind over de weg.

K3 rolschaatsen

Ken je het liedje ‘rollerdisco’ van K3? Dit kun jij thuis ook doen! Met de vetste K3 rolschaatsen steel jij de show en kun je samen met al je vriendinnetjes dansen op rollerdisco. Dit kun je natuurlijk op andere leuke K3 liedjes doen. Doe wel voorzichtig want dansen op je rolschaatsen is wel lastig! Daarom kun je er de leukste K3 accessoires bijkopen om jezelf te beschermen als je valt. Denk aan een K3 skate helm of een K3 bescherming set. Bij Top1Toys snappen we wat je leuk vindt, daarom bieden wij een ruim aanbod. Zo valt er altijd wat te kiezen en is er altijd iets wat bij je past!

Bijpassende accessoires

Rolschaatsen is een kunst op zich. Het is niet iets wat je van de één op de andere dag kan. Net als veel andere dingen gaat skaten ook met vallen en opstaan. En daar kun je maar beter goed op voorbereid zijn. Koop bij je favoriete skates en een handige bescherming set met drie verschillende beschermers. In de bescherming set zitten twee polsbeschermers, twee kniebeschermers en twee elleboogbeschermers. Met deze leuke bijpassende accessoires ben je helemaal klaar om eropuit te gaan!

Rolschaatsen kopen bij Top1Toys

Heb je een mooi paar kunnen vinden? Bestel ze dan vandaag nog makkelijk en snel online bij Top1Toys. Bestel je vandaag vóór 16:00 uur, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis. Dan kun je eropuit gaan als het lekker weer is buiten. Ook al jouw skate accessoires bestel je makkelijk online zodat je tijdens het skaten of skeeleren goed beschermd bent. Plaats alles makkelijk in het winkelwagentje en ga door naar het afrekenen. Alle betaalopties zijn bij ons veilig geregeld, denk aan AfterPay, iDeal of creditcard. Is je bestelling meer dan €19,99, dan worden alle producten gratis bij jou thuisbezorgd.