Honkbal

4 producten

Filter

4 producten

Filter

Je hoeft voor jouw kind niet per se naar een honkbal winkel, om geschikte honkbal artikelen te kopen. De stoerste honkbal artikelen voor jouw kind scoor je bij Top1Toys! Droomt jouw kind ervan om later bij de Yankees te spelen? Dan hebben wij het geschikte materiaal voor een voordelige prijs. Bij een honkbal winkel kom je al gauw uit op duur materiaal. Daarnaast zijn de benodigdheden voor deze sport bij een honkbal winkel vaak gemaakt van aluminium of hout. Dit is natuurlijk niet heel kindvriendelijk. Daarom bieden wij honkbal artikelen aan voor kinderen tussen de 2-8 jaar. Geschikt voor buiten spelen, sporten en om mee te nemen op vakantie.

Kinder honkbal handschoen voor toekomstige honkbal sterren

Bij Top1Toys scoor jij net als bij een reguliere honkbal winkel bijvoorbeeld zijn eerste kinder honkbal handschoen. Zo kan jouw kind ook eens iets anders proberen, waardoor hij of zij ook wat vaker naar buiten gaat. Natuurlijk kan hij of zij gaan voetballen of basketballen, maar hoe tof is het om een nieuwe sport te leren, zoals honkbal. Top1Toys is dan ook de honkbal winkel om alle benodigde producten aan te schaffen. Deze sport is erg geschikt om te spelen met twee personen, maar ook met vriendjes zal jouw kind zich prima vermaken. De een kan de bal gooien, de ander slaat deze vervolgens zo ver mogelijk weg en de overige kinderen proberen de bal te vangen. Zo kan de hele buurt meespelen!

Kindvriendelijke honkbal winkel

Bij Top1Toys kan je terecht voor een kindvriendelijke honkbal knuppel en honkbal bal en dus hoef je niet per se naar een speciale honkbal winkel. Natuurlijk is elke bekende honkballer ooit ergens begonnen. Daarom is het belangrijk dat jouw kind ook begint met een uitrusting die past bij zijn of haar leeftijd. Bij ons vind jij bijvoorbeeld een zachte honkbal knuppel, in plaats van een hardhouten of een van aluminium. Op deze manier kan jouw honkballer in spe veilig spelen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over zijn of haar veiligheid.

Honkbal artikelen kind kopen

Nu jij de ideale honkbal winkel voor kinderen hebt gevonden, is het een kwestie van uitzoeken en meenemen. Wil jij bijvoorbeeld een knuppel kopen, dan kan je deze heel eenvoudig toevoegen aan jouw winkelmandje. Vervolgens vragen wij een aantal gegevens van jou voor het verzenden van jouw bestelling. Betalen kan vervolgens via verschillende betalingsmogelijkheden, namelijk: iDeal, Mastercard,Top1Toys Cadeaukaart, AfterPay en VVV Cadeaukaart. Ook kan je kiezen of je jouw pakket thuis wilt laten bezorgen of deze zelf op komt halen bij een van onze winkels.

Vragen over onze honkbal artikelen of jouw bestelling

Natuurlijk kan het zijn dat je nog vragen hebt over een product. Misschien heb je advies nodig bij jouw keuze of heb jij vragen over onze producten. Voor al deze vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via het telefoonnummer 085-7921897. Wil je inspiratie opdoen, dan kan je ook een van onze sociale media kanalen bekijken. Veel overige vragen met betrekking tot bestellingen, betalingen, retourneren en klachten vind je op de FAQ pagina.