Darten

12 producten

Filter

12 producten

Filter

Darten is een leuke sport waarbij je pijltjes naar een dartbord gooit en daar punten mee verdient. Er staan allemaal vakken op het dartbord waarbij steeds verschillende punten horen. Natuurlijk is het ultieme doel om de maximale score te gooien: 180. Je gooit om en om en elke beurt krijg je drie pijltjes. Bij de populairste spelvorm begint iedereen met 501 punten. Je telt de punten af en wie als eerste op precies nul komt, wint de ronde. Niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook zeker voor de kinderen! Een dartbord kopen voor je kinderen hoeft niet moeilijk te zijn, maar het is wel goed om te kijken welk dartbord het beste bij jouw kind past.

Veiligheid

Als ouder is het misschien wel een beetje spannend om een dartbord voor jonge kinderen te kopen. Dartpijlen hebben scherpe stalen punten die in het dartbord worden gegooid. Dit kan gevaarlijk zijn wanneer de kinderen onvoorzichtig doen. Maar gelukkig zijn er ook veiligere opties. Bij ons kun je namelijk pijltjes met een plastic, buigbaar puntje kopen. Deze pijltjes worden softtips genoemd. Voor de allerkleinsten hebben we zelfs een dartbord met klittenband. Dus mocht je kind nog niet toe zijn aan een dartbord met echte stalen dartpijltjes dan hebben wij nog genoeg andere veilige opties voor ze.

Dit heb je nodig

Wij verkopen verschillende dart spullen. Van een complete dartset tot losse onderdelen. Om te kunnen darten heb je een dartbord en dartpijltjes nodig. Het dartbord hang je voor kinderen op een hoogte van 1,37 meter aan de muur en de pijltjes worden vanaf 2,37 meter gegooid. Natuurlijk kunnen de kinderen aan het begin wel dichterbij beginnen, zodat ze met gooien kunnen oefenen.

Er moet wel een score worden bijgehouden, zodat de kinderen na de tijd precies weten of ze gewonnen hebben! Hiervoor vind je twee opties bij ons: een elektronisch dartbord die de score automatisch voor je bijhoudt, of een whiteboard waarbij je handmatig de score kan bijhouden.

Voordelen van een elektronisch dartbord

Naast de traditionele borden en de uitvoering met klittenband, bieden wij ook een elektronisch dartbord aan. Hierbij horen softtip dartpijltjes. Deze pijltjes krijg je er standaard bij, maar verkopen we ook nog los. Een groot voordeel van deze uitvoering is dat de pijltjes veilig te gebruiken zijn, waardoor het erg kindvriendelijk is. Bovendien worden er 18 verschillende spellen met meer dan 150 verschillende variaties aangeboden. Zo kunnen jullie eenvoudig nieuwe spellen uitproberen. Het handige is dat de score automatisch wordt bijgehouden. Zo kunnen jullie ontspannen spellen, zonder steeds te moeten hoofdrekenen.

Online bestellen

Genoeg mogelijkheden dus! Mocht je nog niet zeker weten welk dartbord het beste is of wil je jouw dartset compleet maken? Dan kun je natuurlijk een kijkje nemen in een van onze winkels of je kunt op onze website dart spullen bestellen. Je kunt het dartbord naar jou thuis laten sturen of ophalen in een winkel bij jou in de buurt. Is jouw gewenste dartbord niet meer online beschikbaar? Grote kans dat een van onze Top1Toys winkels hem nog wel op voorraad heeft. Dit kun je controleren op de bestelpagina van jouw gekozen artikel. Bij vragen staat onze vriendelijke klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar.